Aktywne Wpisy
Zupa-jeza +244
Marzy mi się Polska w której takie komentarze są wyśmiewane, a nie lajkowane. Całe nasze życie w stadzie polega na stawianiu sobie ograniczeń, żebyśmy się nie pozabijali i żeby to jakoś działało. C--j tam, że 2tys zginie, 10tys zostanie rannych i 100tys postronnych osób będzie miało traumy do końca życia. Prawo do mojego z--------u jest najważniejsze. Gdybyśmy wszyscy mieli taki mental to dalej byśmy siedzieli w pubie w oparach dymu i śmierdzieli
nie_odpisuj +1
Dajcie mi jakąś randomową (bardzo) dobrą radę. Obojętnie jaką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kiciochypyta #tinder #zwiazki #samotnosc #wygryw #gruparatowaniapoziomu
#kiciochypyta #tinder #zwiazki #samotnosc #wygryw #gruparatowaniapoziomu
#samochody #motoryzacja #tesla #chwalesie #oswiadczenie
@Warcomx: Bardziej #przegryw #zalesie #agd
Dobry wybór przed podniesieniem ceł.
Po zdjęciu widzę, że taniej się nie dało. Biały kolor, czarne wnętrze, standardowa felga :D
@gonzo91: za białe wnętrze to tesla powinna dawać rabaty, jak nie chcesz raz na miesiąc marnować czasu na czyszczenie tego to po 2 latach masz biało niebieski/czarny fotel kierowcy.
Większe felgi równa się mniejszy zasięg także również bez sensu.
@Warcomx: no fajnie ale to akurat twój problem ( ͡º ͜ʖ͡º)
Istnieje dość spore niezrozumienie dlaczego zaleca się ładowanie LFP do 100% raz na tydzień.
Z tego co wiem LFP wykazuje mniejsze zmiany napięcia między pełną, a rozładowwną baterią.
Oczywiście tak samo traktowane LFP vs NCA/NCM jest na korzyść LFO jdyż wytrzyma
Jak musisz po kupnie jezdzic specjalnie do jakiegos sklepu/ stacje ladowania i tam sie krecic poki auto sie laduje to wspolczuje :P
Sam chcailbmy elektryka ale tylko do domu. Nie ogarniam ludzi ktorzy to kupuja i nie maja gdzies "swojej" ladowarki czy to domowej czy w pracy. Tylko specjalnie kupujac auto zakladaja sobie e- smycz do ladowania auta xD
Po 3 ładowaniach to on może być we Francji. Pewnie co środę jeździsz tam po bagietki.
@Kupamilosci: tymczasem tak wygląda wnętrze po 342 000 km