Aktywne Wpisy
waro +63
Powiadają, że nowy Wiedźmin liczy sobie 290 stron i kosztuje 65zł w Empiku.
65zł
Za 290 stron
W miękkiej oprawie
Naaah
65zł
Za 290 stron
W miękkiej oprawie
Naaah
BONAMERA +826
Cześć,
Mamy w sklepie promocje na black friday, ale wiemy, że niektórym Mireczkom to nie wystarczy, dlatego robimy #rozdajo
Jeśli za darmo, to dla Ciebie uczciwa cena, zostaw plusa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do zgarnięcia dowolna piżama lub inny produkt z naszej oferty.
W sobotę poinformujemy do kogo szczęście
Mamy w sklepie promocje na black friday, ale wiemy, że niektórym Mireczkom to nie wystarczy, dlatego robimy #rozdajo
Jeśli za darmo, to dla Ciebie uczciwa cena, zostaw plusa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do zgarnięcia dowolna piżama lub inny produkt z naszej oferty.
W sobotę poinformujemy do kogo szczęście
#motoryzacja #samochody #prawo
ludzie zawsze będą ginąć ale czasami jest to strata którą trzeba ponieść
@Zupa-jeza: bo jest anonimowy i może pisać to co w realu nigdy by mu przez gardło nie przeszło i bałby się to powiedzieć czy zrobić. A wykopki za tydzień czy dwa i tak nie będą tego pamiętały. Miło mi, że mogłem ci pomóc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po co komu jakieś drogi, gdzie można wykorzystywać możliwość szybszego osobistego transportu- lepiej UDAWAĆ, że krajówka przechodząca przez wiochę nagle zamienia się w MIASTO...
Czy jednak ciśniesz imbecylistyczną agendę sponsorów?
Po prostu limiter jest ustawiony do prędkości wyższych niż przeciętny człowiek kiedykolwiek osiągnie. 180 jeszcze co poniektórzy odkryją, bo tak naprawdę nie jest to jakaś zabójcza predkość dla współczesnych samochodów, ale wiele samochodów jest poblokowanych do 200-220km/h.
Audi ma ustawione 210km/h, bmw ma 250km/h, nissan chyba 220 albo 240 coś takiego
@Zupa-jeza: ale wg ciebie większość z tych wypadków to jazda 180+ ?
Komentarz usunięty przez moderatora
Osobiście od 2 lat jeżdżę tym mitycznym volvo z KAGAŃCEM i tak pomiędzy bogiem a prawdą to jeszcze nie udało mi się nawet zbliżyć do tego jakże ograniczającego moja wolność kagańca. Dlaczego? Ponieważ nie widzę sensu. Jadąc 130/140 mijam praktycznie wszystko co chcę (nie licząc napinaczy jadących o 5km/h więcej i walących mi długimi) a po drugie
@maad: to powinni proponować, czy chcą krajówkę, a jak nie, to zabrać, przywracając stan jakiejś dziurawej polnej drogi i bez rekompensat puścić bokiem, jako obwodnicę.
@TomdeX: tego pragną kapelusiarze i parówy- oni przecież nigdy nie jeżdżą nawet 50, tylko BEĆPJECZNIEJSZE 40.