Aktywne Wpisy

ShockDeals +268
nowszyja +398
Dlaczego w Polsce nie wprowadzi się prawa takiego jak np na Islandii, że aby mieć psa w bloku, to trzeba mieć zgodę wspólnoty? Normalni ludzie mogliby żyć bez odgłosu ujadania za ścianą, bez smrodu kundla na klatce, bez gówna przez blokiem, bez obszczanej elewacji. A psiarze po prostu koncentrowaliby się w innych blokach, gdzie nawzajem cieszyli by się ujadaniem, smrodem i syfem, który tak lubią.
Jesteś za?
#psiarze #psy
Jesteś za?
#psiarze #psy

@quercy: Ale ja teżś mam młodszą partynerkę ¯\(ツ)/¯
@Serrrek: XDDDDD tak tak, na pewno
Nawiązując do tego wpisu, nie wiem czy bólu tyłka czy baita, mam dwóch znajomych w wieku około 35 lat którzy bo długich związkach znaleźli sobie dużo młodsze dziewczyny (o 10 lat) i sobie chwalą.
Ot czasem nie nadąrzają z pomysłami i chęcia robienia niektórych rzeczy ale póki nie trafisz na pustaka to róznica wieku nie gra roli
Nie każda młoda dziewczyna jest z starszym facetem dla kasy. W moim przypadku chciała kogoś ogarniętego, dojrzałego faceta, przy którym czuję się bezpieczna.
@ATAT-2: jest zasadnicza różnica. Odoba mająca 25 lat, już pracuje i jest samodzielna. Mówimy o sytuacji, gdzie 25+ latek ma za partnerkę nastolatkę, która jest w II liceum
@Antek1204:
@Ranger: oj jak boli oj jak boli.......
Problem z umawianiem się z dziewczynami znacznie młodszymi a szczególności w okolicach 18-24 jest chyba taki, że masz sporą szanse, że jej się pozmienia myślenie. Że nie wie czego chce w życiu i przywiązywanie się do takiej osoby mając nieco więcej lat jest raczej stratą czasu.
@technojezus Baby bez względu na wiek takie są i życie z nimi przypomina trochę opiekę nad dzieckiem.
@wiechu90: ,,jestem przy niej nędzarzem'', a zaraz piszesz ,,W moim przypadku chciała kogoś ogarniętego, dojrzałego faceta, przy którym czuję
Bo jedyne co widze to twój ból tyłka i założenie, po pewnie 5 minutach rozmowy, że laska jest na jego utrzymaniu i przejmuje się tylko kartkówką z biologi. Oczywiście wszystko oparte na twoich domysłach