Aktywne Wpisy

KingaM +2
Ej, a kiedy myjecie tyłek, to jak głęboko wsuwacie (namydlony) palec? Pytanie do facetów, ofc. #pytaniedoeksperta

heheszek +220
Mój dziadek był piekarzem.
Zacząl robotę jak miał 17 lat i przepracował w jednym zakładzie do emerytury.
Dla mnie p------e, ale jak o tym myślę to w miejscu gdzie żył miał do wyboru jeszcze tylko mleczarnię.
Sam
Zacząl robotę jak miał 17 lat i przepracował w jednym zakładzie do emerytury.
Dla mnie p------e, ale jak o tym myślę to w miejscu gdzie żył miał do wyboru jeszcze tylko mleczarnię.
Sam
źródło: temp_file3526262762375595097
Pobierz

Jesteś za?
#psiarze #psy #pytaniedoeksperta #pytanie
Komentarz usunięty przez moderatora
Potwierdza się, że psiarze to przegrywy nie mające szans na związek, a pies jest substytutem partnera/dziecka. Za niedługo będziecie się z nimi jeszcze r----ć.
https://wykop.pl/link/7687907/behawiorystka-psow-w-miastach-nie-powinno-byc
@nowszyja: to samo bąbelki
@Magiel-19: Nie wiem czy amebko wiesz, ale każdy odkłada na swoją emeryturę. Ja nie mam dzieci, rozumiem, że twój bąbelek będzie na mnie z---------ł, a ja nie muszę robić 40 lat, ok nie ma sprawy xD
@Logan00: a kto płaci na emerytury tych osób? I nie pisz mi tutaj o odłożonych składkach w ZUS, bo chyba nie muszę tłumaczyć jak ten system działa.
Komentarz usunięty przez moderatora
@JacksonDaniels: no przecież nie twoje akustyczne bąbelki :) Naprawdę nikogo nie interesują twoje bachory.
Mieszkam w bloku, jest tu pełno psów typu maltańczyki, o dziwo nie słyszę ich, ale za to słyszę drące mordy dzieciaki i trzaskające cały dzień drzwiami.