Aktywne Wpisy
capol2 +7
Problemy z parkowaniem... co mogę w tej sytuacji zrobić? nie dam rady wjechac tyłem a co dpoiero otworzyć drzwi
(prywatne miejsce pod blokiem)
#motoryzacja #polskiedrogi
(prywatne miejsce pod blokiem)
#motoryzacja #polskiedrogi
dwa_koty_kastrowane +188
Psiarze obwiniają dziecko i rodziców.
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #bekaztwitterowychjulek #dogpill
@Heady1991: a nie lepiej odwrotnie?
@Viking- założyłam, że ktoś posłał wcześniej.
@LM317K no ok ale chodzi o to, że to już jest dziecko, które spędza czas z kolegami nie z rodzicami i nie leci do każdego psa, ma trochę poczucia zagrożenia
@Heady1991: Zajawka na jakimś punkcie to jedno, a stwarzanie zagrożenia dla innych przez swoje hobby to drugie. Można to porównać do fanów sportowych samochodów, którzy ścigają się po torze, do debili, którzy ścigają się swoimi gruzami po drogach publicznych.
@Mihu_: no i właśnie to mnie boli, że będę wrzucany do jednego worka z takimi z-----i, bo lubię psy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@biniaczyna: uśpić
@Ravau23: bo nie muszą.
To pies powinien "czytać" ludzi, nie odwrotnie.
@BarBer1987: widzisz hasztag na instagramie myson i już wiesz że jest grubo pod czupryną. Ba grupki psie to są n---------e na tym instagramie, ludzie tworzą instagram PSA by pisać ze sobą jako właścicielem w osobie trzeciej i z innymi psami, są grupy psie niebo jak to piszesz co twój pies wysłał w liście z nieba. No ogólnie zaburzenia psychiczne.
Polecam gaz fox labs green, kupiłem też
@o__0 ale lubienie psów to nie jest psiarstwo. Też lubię psy, psy lubią mnie, ale tu chodzi o zaburzonych ludzi, którzy chcą dostosowywać społeczeństwo pod swojego psa, zmuszać ludzi do uczenia się czytania psów i ich psychologii, nie respektowanie że ktoś ma kynofobię albo alergię,
@WielkiNos: może i psiarze głupi ale za to jacy odważni! wypisywać takie idiotyzmy pod własnym nazwiskiem xD to już wyższy poziom bycia idio tą xD
Ps. Jestem przekonany, ze sie zglosila, bo sie dowiedziala o nagraniu.
@Ravau23: bzdura.
Jeśli pies zaatakuje, to już wyrok na niego.
@WielkiNos: Wybitne te roczne dziecko.
Pchlarze wszędzie są puszczane luzem, skaczą z z ryjem do wszystkich i wszystkiego, ale rzekomo to ty jesteś nienormalny, bo chcesz przejść spokojnie przez park nieniepokojony, lub przejechać rowerem przez wieś bez udawania Lance Armstronga...