Aktywne Wpisy

JanTrajbal2 +640
Dzisiaj musiałem jechać nad morze i wrócić. W sumie 800 km po autostradzie. Człowiek jedzie przepisowo czasem nawet trochę przekracza limit a i tak znajdzie się jakaś ameba błyskająca długimi bo mam czelność wyprzedzać kolumnę tirów z prędkością 145 km/hi a pan w kałdi czy tam innym burakowozie musi z---------ć.
Tacy delikwenci trafiając na mnie poczekają sobie bo jak ktoś do mnie mruga to rozumiem, że chce mnie ostrzec przed czymś to
Tacy delikwenci trafiając na mnie poczekają sobie bo jak ktoś do mnie mruga to rozumiem, że chce mnie ostrzec przed czymś to
źródło: temp_file8582491852600889801
Pobierz
SunnO +70
Witam szanowne Mirko.
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
źródło: 2b110e4039a340ccb1b923b721a1c810
Pobierz

Witam, mam 31 lat, całe życie robiłem za najniższą, chciałbym się przebranżowić do IT, bo żadna inna brańża nie ma sensu - albo się pracuje fizycznie, albo niby biurowo, ale gonią cię jak w kołchozie.
Aktualnie kończę zaocznie pierwszy rok studiów na kierunku Informatyka - ale szczerze powiedziawszy to póki co na tych studiach to praktycznie nic sensownego nie ma - większość to matematyka i trochę teorii algorytmów.
Niekoniecznie chcę się przebranżowić na programistę, ważne żeby było w IT, bo jak głosi stare internetowe przysłowie: możesz dobrze zarabiać na każdym stanowisku, o ile będzie to w IT :)
Wiem, że na rynku sytuacja teraz ciężko. Myślicie, że łatwiej się dostać się do IT drogą help-desk>>admin czy raczej powinienem celować jak większość ludzi czyli po prostu junior programista?
@GoldenStyle: czekaj, co xDDDDD
@GoldenStyle: Lech Wałęsa. Danuto, nie chciałem, ale musiałem.
@ly000: dalej pokazujesz, że siedzisz w devowej banieczce. Tak, drukarki, a soft, który piszesz to krasnale na chmurach burzowych uruchamiają XD. Tobie się wydaje, że cała infra wisi sobie w powietrzu? Że to się wszystko
Dlatego lepiej iść w bycie typkiem od klepania drukarek czy Windowsów, albo w sysadmina/netadmina/devopsa. Może i mniejszy zarobek, ale nie zamyka to drzwi do
Nie całe 2 lata stażu i dobiłem do 9.5 k brutto jako tester, a nawet nie udało mi się skoczyć studiów bo nie dałem rady
Nie każdy ma zdrowie żeby kłaść płytki i montować klime