Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim

Dobra, daję sobie na zawsze spokój z #rozowepaski i wynieram #samotnosc

Dzisiejsze kobiety i tak się nie nadają na żony i matki ( z resztą i tak nimi nie chcą być), zdradzają kręcą się na karuzeli kutang, mają ons, fwb itp. A najśmieszniejsze jest to, że takie jeszcze wymagają, żeby to #niebieskiepaski się za nimi uganiali. Kobieto, starać to ja się mogę o taką dla której będę pierwszym i jedynym, a nie dla której będę którąś z kolei opcją.

#oswiadczenie #zwiazki #demografia #niepopularnaopinia

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim XD
Jeśli takie są kobiety, to tacy są też mężczyźni. Wszyscy na karuzeli kutang, a potem zdziwienie, że wymagania nie do spełnienia.
Staraj się o jednorożce, może one cię docenią.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP):

Jeśli takie są kobiety, to tacy są też mężczyźni. Wszyscy na karuzeli kutang

Nie, nie są. Jest dużo więcej prawiczków niż dziewic.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jeżeli związek ma być partnerstwem, a nie tylko jakimś "biznesowym" układem to nie ma opcji, żeby pierwszy się udał. Człowiek wtedy nie wie jak się zachować i albo jest w stosunku do drugiej osoby wręcz toksyczny, albo jesteś po tej drugiej stronie i dajesz się wykorzystywać. Natomiast stawianie granic po czasie daje różne efekty - może to przejdzie, ale zazwyczaj nie przechodzi, bo ludzie nie chcą dobrowolnie rezygnować z
  • Odpowiedz
Ja rozumiem autora wpisu. Co innego jakieś młodzieńcze "zwiazki", a co innego jak tam życie niewiele różniło się od małżeństwa.
  • Odpowiedz
Dobra, daję sobie na zawsze spokój z #rozowepaski i wynieram #samotnosc

Dzisiejsze kobiety i tak się nie nadają na żony i matki ( z resztą i tak nimi nie chcą być), zdradzają kręcą się na karuzeli kutang, mają ons, fwb itp.

@mirko_anonim: to ze nie potrafisz znalezc sobie kobiety, nie oznacza ze wszsytkie kobiety sa s---------e, a raczej ze to w tobie tkwi problem i to z
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Nie staralbys się dla takiej, wiem z doświadczenia, bo byłam taką dziewczyną. Miałam tylko jednego chłopaka w swoim życiu i myślałam, że tak już zostanie, ale nie. Dla niego też byłam pierwsza dziewczyną. Żaden Chad. On i tak miał mnie za nic. Dziewczyna, która nie miała wielu partnerów jest nieatrakcyjna dla faceta, bo on by chciał taką z dużym przebiegiem, do której spermią inni na Instagramie czy Tik
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP):

Dziewczyna, która nie miała wielu partnerów jest nieatrakcyjna dla faceta, bo on by chciał taką z dużym przebiegiem

XD tylko zboczeńcy takie chcą.
  • Odpowiedz