Aktywne Wpisy

Grzesiok 0
Poszukiwane: Filmy pod Halloween dla młodszej młodzieży = 12-13 latków.
Co możecie polecić? Nie chodzi mi o takie błahe produkcje jak gęsia skórka, bo "IT" już mają zaliczone ale z drugiej strony nie wyjeżdżajmy z jakimiś Egzorcyzmami lub Obecnościami, bo to może być za mocne.
#film #filmy #horror #filmnawieczor
Co możecie polecić? Nie chodzi mi o takie błahe produkcje jak gęsia skórka, bo "IT" już mają zaliczone ale z drugiej strony nie wyjeżdżajmy z jakimiś Egzorcyzmami lub Obecnościami, bo to może być za mocne.
#film #filmy #horror #filmnawieczor

hell_naw +183
Dzisiaj 8 rano HR napisał mail że nie uważa za odpowiednie aby jeść banany bo źle wpływają na męskich współpracowników z Indii gdy kobieta to przy nich robi (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) i aby nie doszło do nieporozumień.
#pracbaza #korposwiat
#pracbaza #korposwiat

Oni po prostu sami by tak chcieli, ale się wstydzą
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: A masz moze juz jakies miesiace dumy bycia bialym hetero? Nie masz, nie bedziesz mial, a jak sprobujesz cos takiego zorganizowac to cie sodomici zaszczuja.
źródło: F1gKoc-aIAQPfm1
Pobierz@KRZYSZTOF_DZONG_UN: Prywatnie może i masz, ale przykładowo w wielu miedzynarodowych korpo w komunikacji nie stosuje się już "merry christmas" tylko "holiday greetings" i wszelkie aspekty chrześcijaństwa bożego narodzenia są nie na miejscu.
Najważniejsze, że nic wartościowego mnie w ten sposób nie omija.