Aktywne Wpisy

Metodzik +142
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA STEAM ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Graveyard Keeper za D̲A̲R̲M̲O̲ na STEAM 🔥
📊 OCENY:
STEAM: Bardzo pozytywne (37 805 ocen)
🔥 Graveyard Keeper za D̲A̲R̲M̲O̲ na STEAM 🔥
📊 OCENY:
STEAM: Bardzo pozytywne (37 805 ocen)

mroz3 +214
Piątek, 10 kwietnia, zmarł Jacek Magiera, asystent selekcjonera reprezentacji Polski i były trener Śląska Wrocław. Miał 49 lat.
#wroclaw #pilkanozna #wks #mecz
#wroclaw #pilkanozna #wks #mecz
źródło: 669195099_1561724609295691_3499101467569123417_n
Pobierz

źródło: 20240524_080026
Pobierz@Zgrywajac_twardziela: Wskaż mi proszę prawo, które mówi, że nie można adoptować dziecka mieszkając w wynajmowanym mieszkaniu.
@paul772: Chyba osoby pomyliłeś, bo ja niczego takiego nie pisałem. Ba - właśnie o tym, co jest godnymi warunkami do życia, to najgłośniej w tym wątku antynataliści pokrzykują.
No to chyba dobrze, że będą ostatnim pokoleniem z tymi długami, i nikt ich nie odziedziczy? XD
Trudno, będę musiał jakoś dalej żyć z tą świadomością ¯\(ツ)/¯
@wstanczyk: juz za dużo komentarzy wstawiłem to nie pamiętam co pisałeś.
Czy uważasz że teraz są lepsze warunki niz w latach 90? Czy są wystarczająco dobre do płodzenia? Jezeli na drugie odpowiesz "tak" tzn. że też masz zdanie na temat dobrych warunków.
@wstanczyk: ooo, to pewnie znasz bardzo wielu antynatalistów w rzeczywistości? Czy swoje wnioski wyciągasz tylko na tym co przeczytałeś na wykopie?
Przepisu jako takiego chyba nie ma, bo to jest rzecz oczywista, i nikt nawet nie jest na tyle bezczelny, żeby próbować adoptować dziecko nie mając mieszkania, choćby socjalnego ¯\(ツ)/¯
Sorry, i can't ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Zgrywajac_twardziela: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Oczywiste to jest to, że kiedyś umrzemy. Nikt nie pyta czy mieszkanie, w którym mieszkasz należy do ciebie jak chcesz adoptować dziecko.
@Zgrywajac_twardziela: skoro to element losowy to znaczy że nie da się go przewidzieć i nie jest to wina rodziców jak sugeruje screen z posta
@Zgrywajac_twardziela: zgodziłbym się z tobą gdybyś tu postawił kropkę
Dorosłość oznacza że myslisz o tym co bedzie za 30 lat. Jeśli to pokolenie zawali przyrost naturalny to nie wiem jak zamierzają zapewnić sobie starość. Nie, nie chodzi o to że dzieci "nie podadzą im szklanki wody na starość". Jeśli nie bedzie dzieci to nie bedzie rodziny. Ich wybór, ale też nie bedzie opiekunek do starców, nie bedzie
Oj rodzice tez by mogli tak powiedzieć, tez żyli w biedzie. Według takiej logiki nikt nie jest odpowiedzialny za swoje życie, a standardu życia nie da sie podnieść.
To jest logika cywilizacji śmierci w której jednostki nieprzystosowane, na granicy magika, chca rozpowszechniać swoje poglądy ktore prowadza do życia glowy czyli antynatalizmu