Aktywne Wpisy

okoboji +92
400 tysięcy złotych za niekatywny kanał na youtube, który przez prawie rok wypuścił jeden film z animaacjami generowanymi AI a do tego ten film jest recenzją filmu.
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-30 o 12.43.38
Pobierz
Urośnij do 190 to może 30 letnia szczurzyca cię zaakceptuje xD
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill

Różowa kilka razy kupiła mi klocki lego na urodziny, nie miałem serca jej powiedzieć, że niezbyt interesuję się lego. Jeden zestaw ułożyliśmy razem, a reszta była trzymana w szafie w pudełku od nowości. Ostatnio przyszedł do mnie siostrzeniec, który kolekcjonuje lego i spodobały mu się moje zestawy. Jeden otworzyliśmy i ułożyliśmy razem i zobaczyłem, że ma dużą frajdę przy tym, więc oddałem mu wszystkie klocki które miałem, bo uznałem że przydają mu się bardziej niż mi.
Przez miesiąc było ok, aż różowa sprzątała szafki i zapytała gdzie są zestawy lego, które mi kupowała na urodziny. Powiedziałem, że oddałem siostrzeńcowi, a ona wpadła w szał, że nie powinienem oddawać, bo to były prezenty od niej. Nie sądziłem, że tak personalnie to odbierze, ale ja nie rozumiem tego, że nie denerwowało ją to, że te klocki leżą nieużywane w oryginalnym opakowaniu w szafie, a zdenerwowało ją gdy oddałem te klocki komuś kto będzie się przy nich dobrze bawił.
Powiedzcie mi czy zrobiłem coś złego faktycznie czy różowa przesadza?
#lego #pytanie #zwiazki #prezenty #prezent #logikarozowychpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Zawsze przesadzają
@mirko_anonim: to ona po drugim, nieotwartym opakowaniu kurzącym się w szafie nie załapała aluzji, ze jednak lego nie sa twoim szczytem marzeń? xD wygląda trochę jakby różowa była typowym NPCtem, który kupuje innym prezenty takie jakie ONA chciałaby dostać, a nie jakie chciałby dostać obdarowywany. stąd może być ta przesadna reakcja, bo to tak jakbyś oddał coś na co jej zależało
@czescmampytanie: czasami coś się kurzy, bo nie ma na to czasu w danym momencie. Mi się tak kurzy jedno opakowanie puzzli, mimo że uwielbiam i czekam po prostu na dobry moment.
to się mówi jasno, a nie sugeruje. OP nie
@Zulf: Obstawiam, że większość to w żadnym ewentualnie z panią Iręką ( ͡° ͜ʖ ͡°) Generalnie w normalnym związku ludzie się znają na tyle nie potrzebują się wstydzić zasugerować nawet bo druga osoba ich na tyle zna.
@kasiknocheinmal: jedno opakowanie puzzli, a kilka opakowań lego kupionych komuś w prezencie to duża różnica.
autystyczne podejście.
@mirko_anonim: Przesadza, gdyż zrobiłeś coś dobrego i oddałeś coś czego nie używasz komuś kto to bardziej doceni i może to nie właściwe słowo, ale potrzebuje
Co do tematu to w związku trzeba się na bieżąco komunikować. Już przy pierwszym czy drugim Lego powinien op powiedzieć że dziękuje ale wolałby inne prezenty dostawać i wymienić jakieś rzeczy. Poza tym moznaby było też ustalić listę
@Zulf: W zmyślonych pod zarzutkę
szczerze? nie kazda kobieta by kupila klocki w prezencie bo sporo uwaza to za dziecinne - a tak absolutnie nie jest. jakie to były zestawy dokładnie? mozliwe ze sporo sie naszukala, bo wybor wbrew pozorom nie jest taki łatwy i dla dorosłego fana lego trzeba sie naszukac zeby kupic spoko zestaw, zglebic temat. prezentow sie nie oddaje, tym bardziej od ukochanej. dzieciak