Aktywne Wpisy

saintie +61
chcialam wam tylko przypomniec, ze mam najladniejsza d00pe, nie tylko na wykopie ale tez na calym swiecie🙂↕️

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Xianist +216
Podatek katastralny jest w Niemczech, Francji, Hiszpanii, Wielkiej Brytanii czy Szwecji. No ale w Polsce mamy "biednych" emerytów, przez których nie można sensownie opodatkować nieruchomości. W innych krajach tych ludzi nie nazywa się biedakami tylko po prostu landlordami i rentierami, którzy nie powinni być uprzywilejowani kosztem pracującej reszty.
Możecie też zobaczyć zawsze dobre oferty pracy np. z gamedevu i APLIKOWAĆ
#justjoinit #gamedev #gry #praca #pracawit #pracait #programowanie #autopromocja
źródło: 438119472_840724928091670_2023204589699746825_n
PobierzNic
Do dzisiaj pamiętam trzaskanie w Elite Force a w tv z tyłu Star Trek Voyager (chyba na RTLu bo po niemiecku xd)
źródło: zzz
PobierzNie miałem jeszcze kompa bo pierwszego dostałem rok później ale u kuzynów graliśmy w tym czasie pewnie w Prehistoryk 2, Dynę i Mario.
@Zulf: niestety uruchomienie tego dzisiaj nie jest proste, ostatecznie się poddałem i na VM poszło. A i wtedy trzeba było szukać jakieś pliki systemowe z ruskich stron by działało
źródło: image
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzhmmm a gdyby tak sobie złożyć "starego laptopa" do gier z tamtych czasów :)