Aktywne Wpisy

kaczoor +305
źródło: temp_file3894560270093818920
Pobierz
hotshops_pl +224
Hej #wykop rozdajemy #lego
Z okazji tego #blackfriday robimy #rozdajo
Rozdajemy Prom kosmiczny LEGO 31134
HotShops.pl
Z okazji tego #blackfriday robimy #rozdajo
Rozdajemy Prom kosmiczny LEGO 31134
HotShops.pl
źródło: Lego rozdajo
Pobierz

Jak ludzie żyją pracując oddzielnie? Przeciez to cholernie trudne przeżyć te 9h bez drugiej polowki, a jeszcze jak wyjedzie na delegacje to nachodza mysli przerurzne.
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
źródło: temp_file1516401031226464074
PobierzG---o wiesz o drugiej osobie
Komentarz usunięty przez moderatora
@thighslapper0: Myśli rezygnacyjne, bo partner pojechał na służbowy wyjazd? Chyba za mało Cię doceniali w domu i facet za mało Cię docenia. Czyli to co tu sobie wypisujesz, to w większości bzdury jakieś.
A miło mi się teraz zrobiło dziecinko. :)
Jako jedynaczka potrzebuję bardzo dużo przestrzeni i raczej odczuwam, że w związku oddalam się od samej siebie. Uwielbiam samotne spacery żeby przewietrzyć głowę i pobyć z własnymi myślami. Nawet do biura zaczęłam jeździć żeby pobyć trochę wśród innych ludzi.
@thighslapper0: Powiem tak młody. Od razu rano bierz lytra i czteropak. Jak robisz po 10-12h to dodatkowo małpkę do kieszeni.
@thighslapper0: większość wykopków nawet nie zrozumie, także chyba możesz dać sobie spokój. Ja niestety nigdy nikogo nie miałem, także nie podzielę się wrażeniami, ale czuję, że wyglądało by to u mnie podobnie. Nie wyobrażam sobie nie chcieć spędzać dużej ilości czasu z kimś, na kim mi zależy. Do tej pory jeszcze takiej osoby w życiu nie spotkałem, ale pewnie przy pierwszym razie też bym miał tak jak ty.