Aktywne Wpisy
Jak wyjść z biedy?
Pytam poważnie.
Nie mam wykształcenia ani doświadczenia zawodowego
Chce coś zmienić na lepsze w nowym roku.
Jaki mam możliwości? Pytam bo sam żadnych nie widzę...
Mam wrażenie że każdy zarabia 10k jak nie więcej i ma możliwość korzystać z życia.
Pytam poważnie.
Nie mam wykształcenia ani doświadczenia zawodowego
Chce coś zmienić na lepsze w nowym roku.
Jaki mam możliwości? Pytam bo sam żadnych nie widzę...
Mam wrażenie że każdy zarabia 10k jak nie więcej i ma możliwość korzystać z życia.
Dumle007 +139
34 LEVEL wbity, można jemu plusika albo chociaż
(づ•﹏•)づ?
I szczęśliwego nowego roku dla was (づ•﹏•)づ
(づ•﹏•)づ?
I szczęśliwego nowego roku dla was (づ•﹏•)づ
Jak ludzie żyją pracując oddzielnie? Przeciez to cholernie trudne przeżyć te 9h bez drugiej polowki, a jeszcze jak wyjedzie na delegacje to nachodza mysli przerurzne.
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
@thighslapper0: zdecydowanie nie i nigdy nie potrafiłem z takimi osobami wytrzymać zbyt długo
Ogolnie to my dlugi czas sami bylismy - jestesmy pierwszymi sobie, pierwsze zakochanie. Nie doswiadczylismy tego w mlodosci poprzednio. Z natury jestem samotnikiem i niebieski musial mnie troche popychac zeby sie spotkać, ale jak juz sie spotkalismy to zaskoczylo jak pierun szczelil i od
@thighslapper0: normalnie. Ja sobie nie wyobrażam pracy z moją partnerką.
@thighslapper0: a co tu rozwijać? Praca to nie jest miejsce na przytulanki czy inne takie. Tak, myślę w pracy o partnerce, tak, wysyłam jej w ciągu dnia jakieś wiadomości. Ale żeby ze sobą pracować? Nie, tego nie widzę. Zresztą w wielu firmach jest to źle widziane.