Wpis z mikrobloga

Też macie tak, że kiedy macie być w pracy albo gdziekolwiek indziej, gdzie nie ma waszej drugiej połówki to czujecie się beznadziejnie, boli w środku i cierpicie bez tej osoby, nie mozecie sie skupic i tylko myslicie kiedy wreszcie się zobaczycie? (,) 9h pon-pt katuszy i nie chce mi się żyć, dopiero po 15 odżywam, bo wiem ze zaraz odpalam avensiunie i jade do domu i bedzie tulenie. I tak dzień w dzień, od października 2023 kiedy razem zamieszkalismy.

Jak ludzie żyją pracując oddzielnie? Przeciez to cholernie trudne przeżyć te 9h bez drugiej polowki, a jeszcze jak wyjedzie na delegacje to nachodza mysli przerurzne.

#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
t.....0 - Też macie tak, że kiedy macie być w pracy albo gdziekolwiek indziej, gdzie ...

źródło: temp_file1516401031226464074

Pobierz
  • 145
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

mam dokładnie 0 znajomych na zywo

@thighslapper0:

to jestem zyebana fest bo mnie nic nie cieszy kiedy on nie jest obok, moze byc odwrocony plecami i robic swoje, ale musi byc obok
  • Odpowiedz
@thighslapper0: mega dziwne dla mnie że nie macie potrzeby pobycia samemu albo z kimś innym.

Myślałaś może kiedyś "co by było gdyby" na przykład gość zmarł? Tracisz życie w sumie wtedy
  • Odpowiedz
Też macie tak, że kiedy macie być w pracy albo gdziekolwiek indziej, gdzie nie ma waszej drugiej połówki to czujecie się beznadziejnie, boli w środku i cierpicie bez tej osoby, nie mozecie sie skupic i tylko myslicie kiedy wreszcie się zobaczycie?

@thighslapper0: nie, nie mam tak

• Odpowiedz
@thighslapper0:"tylko u nas dziala to w obie strony, ja ide siku czy na dwojke to tez czasem przyczlapie i za rączki mnie potrzyma zeby lepiej sie parlo xD no i jak jego zlapie mocne rzadkie po np. kebsie to tez ide go wspierac. Absolutnie dalabym mu przestrzen, gdyby tego potrzebowal, ale sam przychodzi sie wtulic we mnie, od tak, bez powodu."
MasaUpadlosciowa - @thighslapper0:"tylko u nas dziala to w obie strony, ja ide siku c...

źródło: 1000007890

Pobierz
  • Odpowiedz
@thighslapper0: czas w pracy jeszcze da się przeżyć, ale mój niebieski pojechał na tydzień w delegację i nie wiem jak ja się mam wysypiać. Zawsze jak z jakiegoś powodu jesteśmy w innych miejscach to ciężko się zasypia i mi i jemu że świadomością, że druga połówka nie leży obok i rano się obok siebie nie obudzimy.
  • Odpowiedz
@thighslapper0: ja nauczyłam się żyć sama dzięki chodzeniu do Pato szkół. Dzięki temu mogłabym żyć sama w lesie i byłoby to dla mnie ok ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale za to nie rozumiem jak można wytrzymać z kimś innym dłużej niż parę godzin xd
  • Odpowiedz
  • 1
@Krolowa_Nauk jprdl mój wlasnie zagramanice wyjezdza na tydzień po majówce i czuje ze bedzie naplyw mysli przerurznych bo bardzo trudno mi się bez niego zasypia :( zawsze musze czyms go dotykac jak spie czy to ręką czy dupom sie zetknac. To bedzie w cholere trudny tydzień...ehhh łączmy się ()
  • Odpowiedz