Aktywne Wpisy

Defined +769
titus1 +184
Mój rudy kumpel kot Donald dziś zakończył życie. Miał raptem 3 lata i 10 miesięcy Zginął przez ludzką zawiść, został otruty. Był ze mną odkąd znalazłem go jako pół ślepe, zasmarkana kocie. Mistrz dzikich gonitw z psem, które odbywały się po domu w środku nocy. Wybitny specjalista od spania u wylotu powietrza w laptopie. Znakomity smakosz saszet. Trzymaj się tam, gdziekolwiek jesteś. #koty #zwierzeta #przyjaciel
źródło: 1000001595
Pobierz

dobra, ty lepiej żebyś s**ił za granicę
źródło: 9kvzgd1jqek51
PobierzNie, tłum składa się z takich, którym udało się
@fukinloner: Ale sie ten robercik zestarzał od ciągłych rozkmin czy jego Ania tańczy baciatę w sypialni z "instruktorem" XD
Chciałbym być dumny z polityków, którzy starają się ze wszystkich sił zapewnić mi i mojej rodzinie bezpieczeństwo w kraju i za granicą na wielu płaszczyznach.
Chciałbym aby patriotyzm nie był w moim sercu wyuczony lub wymuszony, a spontaniczny. Nasze państwo też by tego chciało,
Załóżmy, że wybucha wojna. Dostajesz powołanie do woja i z jednej strony chcesz walczyć za ojczyznę ale z drugiej strony masz rodzinę, którą utrzymujesz. Co się z nią stanie jeśli wrócisz kaleki lub martwy? Czy dostaną jakieś środki
Mamy 2024 i frajerzy dali sobie wmówić że trzeba iść walczyć bo będziesz tchórzem w najlepszym wypadku dostaniesz bilet na pociąg za darmo jak uda ci się do niego wgramolić bez nóg
źródło: coward-ass-bitches
Pobierz