Aktywne Wpisy
drobne_na_taryfe +214
miałam już sąsiadów jarających na balkonie fajki i blanty, trzymających tam niezamykające japy papużki, dzieci i psy, ale gość używający co drugi dzień na balkonie frytkownicy to nowa jakość
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Jak to jest, że naczytałem się tyle #przegryw #blackpill o chadach i o tym, że dziewczyna nawet nie popatrzy na przeciętniaka i bez jachtu nie podchodź a jak wychodzę na zewnątrz to mijam totalnie przeciętne pary, gdzie chłop nie jest żadnym adonisem? Dziewczyny tego samego wzrostu, czasem wyższe od chłopaka, więc o co chodzi? Na tagach non stop presja żeby mieć idealne linie włosów, szczęka jak brzytwa a na żywo całkiem spoko lasekczki idą sobie ze swoimi Mariuszkami. Przecież nie tak ten blackpill miał wyglądać.. a może trzeba jeszcze raz wyjść z domu bo to rużne som?
#wyglad #hipergamia #przemyslenia #znajomi #wychodzimyzprzegrywu #tinder #przegryw #tfwnogf #randki #badoo #blackpill #redpill #feels #zwiazki #relacje #samotnosc #podrywajzwykopem
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Większość tych par ma u siebie własne piekiełko, spokojnie o to. Zawsze jak wchodziłem troszkę głębiej w życie jakiejś pary, a wystarczyła imprezka, kilka dni na wycieczce, to aż byłem sam zaskoczony tymi toksynami i niedogadywaniem się.
Znaczy miej mózg podłączony do Matrixowego hivemindu i walcz w obronie kłamstwa. Oto co znaczy być normalnym. Wtedy mozesz się integrować z innymi normalnymi i normalnie się dziewczyna jakaś trafia.
Do tego dochodzi to, że pewnie przeceniasz swoją mordę, albo myślisz, że jak p---------ś na siłce to Cię ma niby czynić bardziej atrakcyjnym od tych przeciętnych typów.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Nigdy w realu też nie widziałem żeby ludzie w szczęśliwych związkach aż tyle czasu poświęcali na gadanie o tych związkach, i to tak mam na myśli przebitkę 100x spokojnie.
https://xkcd.com/2890/
Brzmi jak połączenie Baader-Meinhof i confirmation bias, tbh.