Aktywne Wpisy
drobne_na_taryfe +178
miałam już sąsiadów jarających na balkonie fajki i blanty, trzymających tam niezamykające japy papużki, dzieci i psy, ale gość używający co drugi dzień na balkonie frytkownicy to nowa jakość
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Jak to jest, że naczytałem się tyle #przegryw #blackpill o chadach i o tym, że dziewczyna nawet nie popatrzy na przeciętniaka i bez jachtu nie podchodź a jak wychodzę na zewnątrz to mijam totalnie przeciętne pary, gdzie chłop nie jest żadnym adonisem? Dziewczyny tego samego wzrostu, czasem wyższe od chłopaka, więc o co chodzi? Na tagach non stop presja żeby mieć idealne linie włosów, szczęka jak brzytwa a na żywo całkiem spoko lasekczki idą sobie ze swoimi Mariuszkami. Przecież nie tak ten blackpill miał wyglądać.. a może trzeba jeszcze raz wyjść z domu bo to rużne som?
#wyglad #hipergamia #przemyslenia #znajomi #wychodzimyzprzegrywu #tinder #przegryw #tfwnogf #randki #badoo #blackpill #redpill #feels #zwiazki #relacje #samotnosc #podrywajzwykopem
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
to xd
"Jest niski.. i nieatrakcyjny, niepodoba mi się, ale jestem z nim szczęśliwa"
Czy będąc tego swiadomy czułbyś sie szczęśliwy? Jeśli nie to proszę bardzo masz nieszczesliwy związek, to takie proste.
Byc moze jesli nie atrakcyjność, to przepisem na szczesliwy zwiazek jest brak samoświadomości albo bycie głupcem
Komentarz usunięty przez autora