Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak to jest, że naczytałem się tyle #przegryw #blackpill o chadach i o tym, że dziewczyna nawet nie popatrzy na przeciętniaka i bez jachtu nie podchodź a jak wychodzę na zewnątrz to mijam totalnie przeciętne pary, gdzie chłop nie jest żadnym adonisem? Dziewczyny tego samego wzrostu, czasem wyższe od chłopaka, więc o co chodzi? Na tagach non stop presja żeby mieć idealne linie włosów, szczęka jak brzytwa a na żywo całkiem spoko lasekczki idą sobie ze swoimi Mariuszkami. Przecież nie tak ten blackpill miał wyglądać.. a może trzeba jeszcze raz wyjść z domu bo to rużne som?

#wyglad #hipergamia #przemyslenia #znajomi #wychodzimyzprzegrywu #tinder #przegryw #tfwnogf #randki #badoo #blackpill #redpill #feels #zwiazki #relacje #samotnosc #podrywajzwykopem

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak to jest, że naczytałem się tyle #przegryw...

źródło: comment_1631516359crXYHTKCDoiGGJgUDpVp9Z

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lubiejescfrytki: Już nie pamiętam, jakie bzdury pisałeś ale jeżeli chodzi o to

Ładne jest to, co się komuś podoba. Problem mentalnych przegrywów polega na tym, że jak znajdą dziewczynę, to uważają, że należy im się ładniejsza/lepsza i ich związki kończą się finalnie rozstaniem.

to xd
  • Odpowiedz
@lubiejescfrytki: Atrakcyjność to nic innego niż zdrowie i ekspozycja cech które inne osobniki interpretują jako cechy pomagające przetrwać. Każdy potrafi rozpoznać atrakcyjną Japonkę od tej mniej atrakcyjnej. Podobnie każdy potrafi rozpoznać bardziej atrakcyjnego mężczyznę od tego mniej. Niezależnie czy jest czarny, biały, żółty czy fioletowy. A te preferencje to mogą się odnosić do detali, kolor oczu i włosów.
  • Odpowiedz
@Balcerek5112: tak, do tego zmierzam. Jakbyś sie czuł, gdyby twoja partnerka zapytana o waszą relacje powiedziała:
"Jest niski.. i nieatrakcyjny, niepodoba mi się, ale jestem z nim szczęśliwa"
Czy będąc tego swiadomy czułbyś sie szczęśliwy? Jeśli nie to proszę bardzo masz nieszczesliwy związek, to takie proste.

Byc moze jesli nie atrakcyjność, to przepisem na szczesliwy zwiazek jest brak samoświadomości albo bycie głupcem
  • Odpowiedz
a przegrywy jak zwykle xD to rodzina, pewnie jej płaci. A może po prostu to są te normalne typy co się nie użalają nad sobą cały czas i myją zęby ¯\(ツ)/¯ Nie wiem, choc sie domyslam
  • Odpowiedz