Aktywne Wpisy
p0melo +22
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

wfyokyga +199
Giga Super MegaZord R------------r
źródło: temp_file8737590993392252290
Pobierz

Na co dzień mam dobrze zbilansowaną dietę. Po prostu szukam czegoś co przyspieszy regenerację, ogólne zmęczenie nóg + ochrona stawów (kolana).
Macie coś godnego polecenia co niekoniecznie przynosi jedynie efekt placebo?
PS. Rozciąganie i ćwiczenia u mnie mają się dobrze ;)
Dzięki za cenne rady
#bieganie
Nawet dobra dieta, to będzie za mało przy tak ekstremalnym wysiłku.
Można bazować na czymś co poleci pani z apteki. Jest taka mocna multiwitamina, ale zapomniałem jak się nazywa (╥﹏╥)
2 minuty lodowata woda x 1 minuta ciepłej. Czas w zależności ile wytrzymasz
Albo wsypujesz lód do wanny wchodzisz do połowy ud i trzymasz X minut Przerwa X minut i ponownie wchodzisz
Morsuję co tydzień w jeziorze i faktycznie wszystkie bóle zmęczeniowe momentalnie znikają po wyjściu i dalszym biegu.
Już od długiego czasu myślę o mauserze w ogrodzie pod ten konkretny cel, aby codziennie z rana robić seans. Wtedy będzie idealnie.
mam ten produkt jest schludnie wykonany, mniej zachodu niż z mauserem, który i tak pewnie musiałbyś jakoś wykończyć, żeby nie wyglądało jak poidło dla krów ;)
Sam używany czysty mauser jest dosyć tani (~200zł). Leży na metalowym paleciaku i dookoła ma stelaż - dzięki czemu można go łatwo obić deskami z drewna, pomalować i wtedy robi jako ozdoba ogrodu bo mam na niego idealne miejsce na skraju działki. Wiadomo... drewno w cenie, więc sumarycznie wyjdzie drożej niż ten gumowy zbiornik.
W przypadku tej przenośnej