Aktywne Wpisy
darkmen2905 +48
Koniec, pękłem, poddaję się...
Dzisiaj wybiły moje 30 urodziny. 10 lat jestem singlem. Do tej pory nie znalazłem nikogo na dłużej niż na 2 miesiące.
Oficjalnie wycofuję się z rynku matrymonialnego, przestaję korzystać z aplikacji randkowych (Tinder, Badoo, Boo, Bumble, FB Randki), przestaję chodzić na randki.
Jestem zmęczony kobietami z problemami emocjonalnymi, z którymi nie są w stanie sobie poradzić i oczekują, że zrobi to ktoś za nich.
Dzisiaj wybiły moje 30 urodziny. 10 lat jestem singlem. Do tej pory nie znalazłem nikogo na dłużej niż na 2 miesiące.
Oficjalnie wycofuję się z rynku matrymonialnego, przestaję korzystać z aplikacji randkowych (Tinder, Badoo, Boo, Bumble, FB Randki), przestaję chodzić na randki.
Jestem zmęczony kobietami z problemami emocjonalnymi, z którymi nie są w stanie sobie poradzić i oczekują, że zrobi to ktoś za nich.

eaxata +2
Sprzedawaliście kiedyś złom?

Na co dzień mam dobrze zbilansowaną dietę. Po prostu szukam czegoś co przyspieszy regenerację, ogólne zmęczenie nóg + ochrona stawów (kolana).
Macie coś godnego polecenia co niekoniecznie przynosi jedynie efekt placebo?
PS. Rozciąganie i ćwiczenia u mnie mają się dobrze ;)
Dzięki za cenne rady
#bieganie
Nawet dobra dieta, to będzie za mało przy tak ekstremalnym wysiłku.
Można bazować na czymś co poleci pani z apteki. Jest taka mocna multiwitamina, ale zapomniałem jak się nazywa (╥﹏╥)
2 minuty lodowata woda x 1 minuta ciepłej. Czas w zależności ile wytrzymasz
Albo wsypujesz lód do wanny wchodzisz do połowy ud i trzymasz X minut Przerwa X minut i ponownie wchodzisz
Morsuję co tydzień w jeziorze i faktycznie wszystkie bóle zmęczeniowe momentalnie znikają po wyjściu i dalszym biegu.
Już od długiego czasu myślę o mauserze w ogrodzie pod ten konkretny cel, aby codziennie z rana robić seans. Wtedy będzie idealnie.
mam ten produkt jest schludnie wykonany, mniej zachodu niż z mauserem, który i tak pewnie musiałbyś jakoś wykończyć, żeby nie wyglądało jak poidło dla krów ;)
Sam używany czysty mauser jest dosyć tani (~200zł). Leży na metalowym paleciaku i dookoła ma stelaż - dzięki czemu można go łatwo obić deskami z drewna, pomalować i wtedy robi jako ozdoba ogrodu bo mam na niego idealne miejsce na skraju działki. Wiadomo... drewno w cenie, więc sumarycznie wyjdzie drożej niż ten gumowy zbiornik.
W przypadku tej przenośnej