Aktywne Wpisy
Nurbon +449
#pokazpsa #pies #psy #zalesie i jednocześnie #chwalesie
Nie mam pojęcia po co to piszę ale chyba nie mam z kim pogadać.
Zawsze w domu był pies. Przygarnięty bo zmarł właściciel, bo ktoś znalazł i nie mógł się nim zająć itp. Fajnie ale nie byłem taki przywiązany na 100%. Lecz ostatni mój pies to był od małego. Przyniosłem go 12 lat temu jako szczeniaka.
Nie mam pojęcia po co to piszę ale chyba nie mam z kim pogadać.
Zawsze w domu był pies. Przygarnięty bo zmarł właściciel, bo ktoś znalazł i nie mógł się nim zająć itp. Fajnie ale nie byłem taki przywiązany na 100%. Lecz ostatni mój pies to był od małego. Przyniosłem go 12 lat temu jako szczeniaka.
źródło: 11087
Pobierz
Nacho_Libre +18
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

#nieruchomosci
źródło: temp_file1401532553471471554
Pobierz@majkel88: trudno. Jak mam do wyboru mieszkanie nad morzem w Hiszpanii za 500k, a mieszkanie we Wrocławiu za milion to wybór jest prosty. Dzieci nie są mi niezbędne do życia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@majkel88: a co mnie to interesuje xD
@czlowiekbutelka: Z palcem w dupie było stać parę przeciętniaków przed wzrostem stóp. szeregówki na obrzeżach ale jeszcze w granicach takiego Wrocławia były te 2-3 lata temu
Ludzie w normalnych zawodach tracą nawet nadzieję że cokolwiek sobie kupią
Na dodatek to właśnie ci co sa bogatsi i maja
@arsze_nick: BO ROSZCZENIOWE GÓWNIARZE NIE CHCĄ NARUCHAĆ WYNAJMUJĄCYCH DLA SZLACHTY LANDLORDOWEJ, TAKA PRAWDA ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wcale nie chodzi o to, że ludzie pracują, wydawałoby się że mieszkają w dosyć nie-biednym kraju a jak zrobią sobie rachunek sumienia to ich nie stać na nic
źródło: 099090_r0_940
PobierzWygodnie to może żyć klasa średnia w USA czy Szwajcarii, a nie średniaki w PL.