Wpis z mikrobloga

Wrzucił po 5, żeby go wykop do 8:00 uratował?

@-pafel: Tak wygląda.Jest mi niezmiernie przykro chłopa.

Jeśli ktoś to zgłosił do moderacji w pomiędzy 5 a 8, a wykop miał to głęboko w panierce. Ma nadzieję, że Białkow beknie, za ogólną exploitację ambicji i chęci do tworzenia dla swoich zysków.
  • Odpowiedz
@Rolnikt: ale film na YT wrzucony przecież miesiąc temu?

Film wrzucony miesiąc temu, wpis dodany miesiąc temu, samobój strzelony miesiąc temu.
Czego nie rozumiesz, co tam nie styknęło, że któraś z tych informacji okazała się zbyt trudna dla Twojej głowy?
  • Odpowiedz
@trzeci miałem nic nie pisać, ale... Co ty p--------z xD z jakiej paki Białek miałby za cokolwiek beknąć?

Rozumiem że j-----e na mb jest fajne ale k---a, zachowajmy zdrowy rozsądek
  • Odpowiedz
@SpokojnyLudzik: nie wszystkim i nie zawsze także skończ Waść p-------ć takie kocopoły. Bywają sytuacje bez wyjścia, bywają problemy nie do przeskoczenia, bywa ból którego nie da się znieść i życia niewarte przeżycia. To jak chce człowiek żyć i jak oraz kiedy umrzeć powinno należeć tylko do niego i moralizowanie osoby trzeciej jest tutaj nie na miejscu.
  • Odpowiedz
Wrzucił po 5, żeby go wykop do 8:00 uratował?

@-pafel: Nie chciał, żeby go ktoś ratował, podobno filmik stał się widoczny dopiero o godz 8.
  • Odpowiedz
Raczej się łudzi, od wieków tak samo.

Wszystko niestety wskazuje na to, że śmierć to trwała utrata świadomości. Czyli po śmierci będziesz miał to co przed narodzinami albo kiedy śpisz lub stracisz przytomność.

Ludziom od wieków nie sposób się z tym pogodzić więc wymyślają sobie nieśmiertelne dusze, sądy, reinkarnacje i podwodne cywilizacje. Jak chcesz to się okłamuj, ja nie wyobrażam sobie nawet że możliwe jest wybranie sobie w co się wierzy, uznanie
  • Odpowiedz
nie ma lepszego miejsca, mamy tylko jedną szanse.

@Prowe: Szanse na co? xD
Jeżeli dla kogoś życie jest cierpieniem, to właśnie nieżycie, nieistnienie, jest czymś lepszym, tak więc jak najbardziej jest druga strona.
  • Odpowiedz