Aktywne Wpisy
codziennaKasia +296
To jednak zasługuje na oddzielny post i dyskusje o moich traumach xD
jestem tak stary, że:
- czytałem foldery wakacyjne z wczasami typu egipt / tunezja niczym książki przygodowe, uważając, że takie wczasy w tych bajecznych hotelach przy plaży to jest jakaś kompletna abstrakcja dostępna tylko dla jakichś bogaczy z telewizji. Teraz do takiego hotelu na tydzień to mogę polecieć za 2 dniówki, a i czasem za jedną jak się dobrze poszpera i trochę
jestem tak stary, że:
- czytałem foldery wakacyjne z wczasami typu egipt / tunezja niczym książki przygodowe, uważając, że takie wczasy w tych bajecznych hotelach przy plaży to jest jakaś kompletna abstrakcja dostępna tylko dla jakichś bogaczy z telewizji. Teraz do takiego hotelu na tydzień to mogę polecieć za 2 dniówki, a i czasem za jedną jak się dobrze poszpera i trochę
źródło: image
Pobierz
Lolenson1888 +218
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mam 36 lat i postanowiłem wziąć się za swoje życie. Od września planuję zacząć studia. Wcześniej zaczynałem różne ale żadnych nie ukończyłem. Zastanawiam się nad tymi kierunkami. Który z nich jest najbardziej opłacalny, daje w miarę dobre zarobki i nie będzie trudności w znalezieniu pracy po nim?
#praca #pracbaza #studia #studiabaza
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Jaki kierunek wybrać?
@mirko_anonim: jeżeli nie umiesz tego ustalić to żaden
Ekonomia? brak pracy
Prawo? Nie wezmą cię w tym wieku do
@mirko_anonim: myślenie w taki sposób o studiach jest bez sensu bo studia to nie rozszerzona zawodówka, idź na to co cię najbardziej interesuje, poczytaj trochę na te tematy, ponadto uczelnie udostępniają sylabusy więc sobie przejrzyj i wtedy podejmij decyzję
studiowanie tylko i wyłącznie dla pieniędzy to największy scam i syf
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: w wieku 36 lat?