Aktywne Wpisy

orgin246 +9
Ej mordeczki z tagu. Wiemy, że ludolodzy to za dużo w gry nie grają bo głównie to wskazują, kto te gry niszczy. Co nie znaczy, że nie możemy sami pogadać lekko o giereczkach. Pochwalcie się w co tam ciekawego graliście w styczniu?
Ja trochę biednie bo nie miałem jakoś parcia na granie więc tylko skończyłem SW: Outlaws, Killzone 3 i Sly 3.
#kiszak #gry
Ja trochę biednie bo nie miałem jakoś parcia na granie więc tylko skończyłem SW: Outlaws, Killzone 3 i Sly 3.
#kiszak #gry

frugASS +9
POD TYM WPISEM NAPISZCIE LICZBE Z PRZEDZIAŁU OD 1 DO 100!!!!!!!!!!!!!

@ekjrwhrkjew: Nie CPK tylko CPL.
CPK to nie tylko lotnisko, to również (mocno absurdalny) program kolejowy, airport city, etc.
źródło: temp_file765836600421530815
Pobierz@Destylator_bigosu: to jest głupie ale patrząc w dalszej perspektywie ma sens
CPK ma specjalny budżet niepamiętam nazwy ale chodzi o "udobruchanie" społecznosci mieszkającej około inwestycji
To są osoby często z małych wiosek inna mentalność dla nich będzie "dobry ten cpk piniondze na kościół doł"
I to jest normalne zagranie przy takich inwestycjach
To chyba przekaz do swoich fanatyków, dziwi mnie że Tusk obrał tę samą taktykę co pis na umocnienie żelaznego elektoratu.
@ekjrwhrkjew: nie
@ekjrwhrkjew: nie, ale czy ktokolwiek poza PiS uważa, że prognozy i terminy jakie wyznaczyli dla CPK mają sens? No też nie. Przypominam, że już za 4 lata mają stamtąd latać samoloty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ekjrwhrkjew: nie, ale nierealne plany to jeden z punktów, które budzą wątpliwości. Stąd audyt.