Wpis z mikrobloga

Ej mordeczki z tagu. Wiemy, że ludolodzy to za dużo w gry nie grają bo głównie to wskazują, kto te gry niszczy. Co nie znaczy, że nie możemy sami pogadać lekko o giereczkach. Pochwalcie się w co tam ciekawego graliście w styczniu?
Ja trochę biednie bo nie miałem jakoś parcia na granie więc tylko skończyłem SW: Outlaws, Killzone 3 i Sly 3.

#kiszak #gry
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@orgin246 katuje Wiedzmina 3 po raz 3 bo szykuje w głowie miejsce na nowe DLC xd

Poza tym A Way Out, mega fajny co-op, chociaż to bardziej jak film interaktywny, a nie gra, polecam i w przerwach od grania Sandtrix bardzo fajny tetris, że jak spadnie to rozsypuje się jak piasek, na odmóżdżenie dobre i słucham następnych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@orgin246: Icewind Dale z dodatkiem Serce Zimy (i z Trials of the Luremaster), Thief 2 i 3 (po staremu, bez zabijania i ogłuszania wrogów, i na expercie xd więc dość długo zajęło), System Shock (wersja enhanced, nie remaster), SW Jedi Knight Dark Forces 2, same sztosy
  • Odpowiedz
@orgin246:
W styczniu to Rouge Tradera tylko ukonczylem i poki co nie zanosi sie żebym prędko zabrał sie za kolejną grę na "+100H". Miałem ochotę zagrać drugi raz ale czekam aż Owlcat wypusci kolejne DLC i w koncu "skończy" RT. Zeby sie za bardzo nie nudzić to pykam 4fun w Kenshi i wrocilem do Hearthstona.

Z takich premier na które czekam w tym roku to Dark Heresy, Gotuk rimejk i
  • Odpowiedz
@orgin246: The First Berserker Khazan, pierwsze Diablo, Disco Elysium i teraz gram w Talos Principle 2. W każdy z tych tytułów grało mi się super, ale największy fun dało mi Disco. W planach na przyszły miesiąc Ninja Gaiden 4 i może się nadrobi jakiegoś klasyka z biblioteki na Gogu.
  • Odpowiedz
@orgin246: Dla mnie zima to zawsze idealny sezon na The Long Dark, więc od połowy grudnia w to cisnę. Chodzenie po mroźnej Kanadzie na ekranie długimi wieczorami to taki fajny klimacik jak się nie chce wychodzić z domu.

A w samym styczniu ograłam jeszcze pierwszą Amnezję i dzisiaj zaczęłam nowy fajny polski horrorek (Deep Sleep: Labyrinth of the Forsaken).
  • Odpowiedz
@JoeCockerSpaniel: nie zgodze sie. Batmany sa fajne, bo masz fabulke, ciekawe znajdzki i calosc sie spina. W obu shadowach masz grindu od z-------a (ale walka to imo i od batmana lepsza na poczatku)
@orgin246: troche tego bylo w styczniu, ale ostatni tydzien to lece w kapitana tsubase na czilerke. I chyba na platyne sie skusze. Tak to czekam juz na lutowe premiery (gdzie po dluzszym czasie w koncu
  • Odpowiedz
@orgin246: odkopalem sobie nintendo ds i to jest konsolka z cholernie ciekawymi grami. Moze to nie sa gierki ktore ogrywalem w styczniu ale wiem ze po dlugim czasie jestem w trakcie konczenia the world ends with you i to djest gra w ktora doslownie kazdy powinien zagrac. Swietna gra do ktorej czuje sie jakby ds zostal dla niej stworzony, do tego design calej gry jest swietny. W tej grze nie
  • Odpowiedz