Aktywne Wpisy

bArrek +102
Myślałem że zrywam małą suchą skórkę z ust a taki kawał żywy poszedł normalnie jakbym kawałek wary se oderwał

Braand +31
#mediolan2026 Ech i pomyśleć, że od poniedziałku popadniemy w nicośc, nie będziemy już ekspertami od zimowych dyscyplin, a najbliższa fajna (oby) impreza to mundial latem, a potem... a potem ten gunwo rok bez ani jednej przepotężnej imprezy (╥﹏╥) i pozostanie nam czekanie na ME w piłce nożnej by zaraz potem być ekspertem od letnich IO.
#mundial #pilkanozna #igrzyskaolimpijskie #losangeles2028
#mundial #pilkanozna #igrzyskaolimpijskie #losangeles2028

@RagnarBiedaEdition: a przeszczep kości?
Mi coś tam też dosypywali wzmacniającego za 1k bo robiłem dosyć długo od wyrwania i kość mi zanikła prawie.
─────────────────
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Z ósemką nie kombinuj tylko zapisuj się na NFZ na usunięcie, z bólem muszą przyjąć tego samego dnia.
Przykro mi, ale na NFZ
Brak choćby jednego zęba ma ogromny wpływ na zgryz. Dzieje się tak dlatego, że układ stomatognatyczny, czyli kości, stawy, mięśnie w obrębie jamy ustnej i twarzy, jest stale dynamiczny. Po ekstrakcji zęba pozostałe przesuwają się w kierunku wolnej przestrzeni, przekrzywiają i pochylają". -
Protezę tego zęba co go nie masz chociaż zrób, taką na druty wstawianą. I nie wstydź się dentysty, jak będzie coś gadał
@SkrytyZolw: no tak, do fryzjera przecież też nie muszę iść mając nożyczki. Chleb i bułki też sam mogę
Mam dla Ciebie złe wieści, ale nie da się prawidłowo zrobić higienizacji i wypełnienia w 30 minut. Sama higienizacja to najczęściej 45-60 minut (piaskowanie, skaling, polerowanie i fluoryzacja + ewentualny instruktaż higieny). Nawet u nas, dentystów, asystentek i higienistek, trzymających idealną