Aktywne Wpisy
Finleyek +817
Ten dzwoniący reprezentował wszystko, co jest esencją mojego wyobrażenia na temat widzów Kanału Zero czyt. Mariuszów z Brighton:
- głos drży z podniecenia i strachu
- ale krzyknąć #!$%@?ć Borka potrafi
- fajną robotę robicie
- hyhy, hehe, yyy
- NI mogłem sie dodzwonić
- słychać walkę z wysłowieniem, IQ under 90 przeszkadza
A końcówka to już jedno wielkie xDDDDDDD
#kanalzero
- głos drży z podniecenia i strachu
- ale krzyknąć #!$%@?ć Borka potrafi
- fajną robotę robicie
- hyhy, hehe, yyy
- NI mogłem sie dodzwonić
- słychać walkę z wysłowieniem, IQ under 90 przeszkadza
A końcówka to już jedno wielkie xDDDDDDD
#kanalzero
Pompejusz +246
Komorowski #!$%@? na pytanie o wysokie ceny nieruchomości zaproponował kredyt - prawie na samym dołku indeksu nieruchomości.
Ile u was kosztował metr mieszkania w maju 2015?
#nieruchomosci #gielda #mimowszystkoduda
Ile u was kosztował metr mieszkania w maju 2015?
#nieruchomosci #gielda #mimowszystkoduda
Jestem dziewczyną, która #!$%@?ła sobie zęby przez brak higieny i #!$%@? dietę. Jeden ząb po zrobieniu plomby całkiem mi wypadł, na szczęście na dole, ale nie mam go, bo nie dbałam a nie stać mnie na implant.
Teraz boli mnie ósemka i dentystka niewiele może zrobic i każe czekać. Na przednim zębie mam ubytek i chciałam go zrobić u tej dentystki, bo ma szybkie terminy.
Jednak przyznam jej rację, że parę razy nie przyszłam bo albo zapomniałam, albo miałam słaby dojazd. I doradziła mi leczyć to u siebie.
Tylko, że ja mieszkam teraz w mieście i tym bardziej wstydzę się tam pójść a terminy są dłuższe. A na prywatne wizyty mnie nie stać. A tam pewnie prędzej prywatnie to zrobią.
Nie winie tu nikogo oprócz siebie, ale nie wiem co mam zrobić, aby doprowadzić to do porządku… Bo już chce wziąć się za siebie…
#zalesie #medycyna #stomatologia #damskiprzegryw
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Poczytaj sobie o higienizacji według protokołu GBT, czyli obecnie zalecanego protokołu higienizacyjnego. Piaskowanie jest w nim najważniejsze.
Tak, zdecydowanie powinieneś poszukać czegoś innego i zgadzam się, że w takiej sytuacji ceny są nieuzasadnione.
Ja też mocno zaniedbałem zęby, ale spiąłem sie i wyleczyłem wszystko wraz z jednym implantem. W sumie na zeby wydałem ponad 30k PLN :(, ale teraz od tego czasu tylko wizyty co 6 miesięcy i na bieżąco utrzymuję dobry stan uzębienia. Niestety IMO to jedyna droga, kosztowna, ale skuteczna.
────────
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Od 2 lat mam wszystko wyleczone i są piękne ( ͡° ͜ʖ ͡°)