Aktywne Wpisy
Dlaczego niebiescy nie zabierają swoich różowych na różne fajne aktywności ze swoimi kumplami?
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill
Michal_Spira +30
kobieta nie lubi introwertyków? pokoloruj mnie zdziwionym
nie chce z takim kimś pracować, ani żeby była moim managerem
#programista15k
nie chce z takim kimś pracować, ani żeby była moim managerem
#programista15k
Gdzie szukać kobiety mając 30 lat?
(Z góry zaznaczam, że kursy tańca odpadają bo nie chce się nauczyc i oni nie chcą singli :P). Najprościej by było przez jakieś hobby ale przeszukałem wszystkie miejsca w swoim mieście wojewódzkim - domy kultury, ośrodki, szkółki, instytuty i.. jest sporo zajęć ale DLA DZIECI lub SERNIORÓW. To samo z wydarzeniami kulturalnymi w mieście, jest co chwile coś ale dla dzieci albo starych. Fora tematyczne na FB (poznawanie, podróże, aktywności) są puste albo służą jako reklama jakiejś firmy. Fora poza FB są martwe. Nawet duszpaszterstwa są dedykowane dla dzieci i młodzieży. Na apkach randkowych lipa.
#przegryw #znajomi #hobby #zainteresowania #przemyslenia #feels #depresja #samotnosc #tfwnogf #suicidefuel #agepill #blackpill #wykop30plus #wykop30club #przegrywpo30 #zwiazki #relacje #tinder #badoo #zycie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
W innym wypadku na roksa pl.
Nie ma nigdzie wolnych młodych kobiet.
Wszystkie normalne z potencjałem na coś więcej niż ONS zostały zajęte jeszcze przed ukończeniem liceum.
Takie są fakty. Nie ma wolnych kobiet, to nie ma takich miejsc, co oznacza że powinieneś dać spokój bo i tak kobietom się nie podobasz skoro nadal jesteś sam - także jestem w takiej sytuacji i
Za goldigerki, nazeranie się na randkach z tindera i ucieczki nie ma kar więc trzeba grać zasadami ćpunek emocjonalnych
Lvl 38 i przychodzę na wolontstist kiedy mi się podoba
@Pechpechpech: nie możesz być prawdziwy. żaden normalny hetero facet mając prosty dostęp do seksu z różnymi babami nie będzie narzekał
@mirko_anonim: wszedzie
@Pechpechpech: stężenie mitomanii w tym temacie przekroczyło wszelkie dopuszczalne normy, zarządzam ewakuację xd Podaj adres tego klubu, gdzie przeciętny a nawet przeciętny+ z ryja facet ze wzrostem 180+ może tak łatwo zaruchać. Jeśli faktycznie taki jest, zapraszam na dobre alko.