Wpis z mikrobloga

Dlaczego niebiescy nie zabierają swoich różowych na różne fajne aktywności ze swoimi kumplami?

Albo robią to sami albo z kumplami.

Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).

Grill że znajomymi? Panowie mają 4pak piwa na głowę, różowe mają po jednym piwie, tak panowie zadecydowali.

Nocowanie w namiocie? Też z kolegami, bo niebezpiecznie dla różowej.

Niebiescy rozmawiają na interesujące tematy? Ale są w męskim gronie, "wy różowe nie możecie być wszędzie i zawsze z nami", macie swoje towarzystwo (a więc rozmawiaj o doopie maryny i jakimś serialu, nudź się i męcz w sztywnym towarzystwie osób z kijem w doopie, bo panowie mają swoje towarzystwo i na ten czas chcą spędzić ze sobą, żeby "się odchamić" ).

Panowie zupełnie nie zwracają uwagi na fakt, że różowe też mogą mieć jakieś ciekawe zainteresowania poza kosmetykami i serialami. Do nich to nie dociera, nawet jak im się wprost powie, to i tak mają to w doopie i oczekują, że ich różowa jednak będzie się świetnie bawić i relaksować (odchamiać) po ciężkim tygodniu przy herbacie i Trudnych Sprawach. A jeśli nie, to jej problem, że ma inne oczekiwania co do towarzystwa i spędzania z nim czasu, faceci jej i tak nie wpuszczą do swojego towarzystwa.

A kolegów mieć nie może, bo przecież pewnie się z nimi puszcza ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A potem są jęki i kwęki, że z różowymi to się nie rozmawia na wartościowe tematy tylko o bzdurach, ale żeby zaprosić jakąś by się przekonać, to nie, bo poco.

A potem facet z utęsknieniem czeka na weekend żeby z kolegami poszaleć na torze, bo z babą przecież tego nie zrobi bo... To zbyt niebezpieczne i się o nią boi. A sam nie pójdzie. Z babą to gra w gry i ogląda YouTube, a fajne rzeczy robi z kolegami.

Niebieski nie dołączy nawet do różowej, jeśli ta zajmie się swoimi zainteresowaniami, od razu uzna je za nudne nawet ich nie poznawszy.

Więc różowa może jedynie siedzieć w domu i się nudzić, nic nie przeżyć, niczego nie doświadczyć bo to co fajne i ciekawe jest zarezerwowane dla facetów. I cieszyć się z ochłapów, które jej facet zaserwuje i robić coś, czego nie do końca ma ochotę, ale to jedyny sposób, by wyjść z domu.

#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #p0lka #zainteresowania #hobby #zalesie #przemyslenia
  • 123
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Więc różowa może jedynie siedzieć w domu i się nudzić, nic nie przeżyć, niczego nie doświadczyć bo to co fajne i ciekawe jest zarezerwowane dla facetów. I cieszyć się z ochłapów, które jej facet zaserwuje i robić coś, czego nie do końca ma ochotę, ale to jedyny sposób, by wyjść z domu.

@AlienFromWenus: wczoraj pisałaś, że mężczyźni to dzikusy i nie potrafią normalnie spędzać czasu, nie tak jak baby pełna
  • Odpowiedz
@TheSio: bo dla mnie to są tanie wymówki dla facetów którzy są uprzedzeni wobec kobiet i zamiast spróbować przekonać się czy ich różowa będzie np marudzić, to wolą z góry ją olać, byleby samemu się dobrze bawić a z nią to tam uj
Egoistyczne i wygodnickie bardzo
  • Odpowiedz
@rrobot: ale przez co? XD ok czasem się o różowe boją, ale tak poza tym? W czym im przeszkadza osoba z tzipa w towarzystwie? Co, biegają na golasa i porównują swoje siury że się wstydzą? Czy boją się o nie bo odprawiają czarną mszę i przyjdzie demon i je porwie?

Jeśli rozmawiają o polityce, to dlaczego wykluczają różowe? Albo jak grają w gry, to różowa nie może spróbować? Obecność kobiety
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: dziś chcesz robić rzeczy na które wczoraj narzekałaś, to nie kontynuacja tylko sprzeczność xD chcesz im obrzydać swoją wymuszoną obecnością wolny czas, który mają prawo spędzać jak mają ochotę, bez słuchania babskiego pi@rdolenia
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: mnie chuop zabiera na strzelnice i se strzelamy z jego kolegami blam blam blam, rozmawiamy o polityce, opowiada mi jakieś rzeczh z historii o których nie mialam pojęcia bo miałam wywalone w szkole na historie, gadamy o jego pracy i o mojej pracy. Generalnie to jest w pyte :)
  • Odpowiedz
@juz_usma: nie wiem czy to prawda ale ja trafiam na facetów, którzy mi nie zaproponują pojęcia na strzelnice, bo z góry uważają, że mnie to interesować nie będzie, więc pójdą z kumplami a zapytani czy mogę iść z nimi zachowują się jakby na coorvy mieli iść xD
  • Odpowiedz
  • 11
@AlienFromWenus: jestes taka pyskata, niedostepna i wyrywającą szarą myszką idealną do zgorszenia i zgwałcenia

nie odbierz tego do siebie ze chce cie zgwalcic albo namawiam do zgwalcenia ciebie ani nic z tych rzeczy wyrazam tylko opinie ze jest to bardzo podniecające jak kobieta sie tak opiera

@bazyli29391: ( _)
  • Odpowiedz