Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +347
To, co jest dla mnie najbardziej szalone w tym wszystkim, to że jeśli GTA 6 faktycznie wyjdzie w listopadzie, to przy założeniu podobnego cyklu produkcyjnego następna część, GTA 7, mogłaby pojawić się dopiero gdzieś około 2040 roku.
I nagle to wszystko zaczyna brzmieć jak zamknięty rozdział.
Pamiętam pierwsze odpalenie GTA 3, jeszcze ten dziwny, trochę surowy Liberty City, gdzie wszystko robiło wrażenie samego faktu, że można tak po prostu biegać po mieście. Potem mały
I nagle to wszystko zaczyna brzmieć jak zamknięty rozdział.
Pamiętam pierwsze odpalenie GTA 3, jeszcze ten dziwny, trochę surowy Liberty City, gdzie wszystko robiło wrażenie samego faktu, że można tak po prostu biegać po mieście. Potem mały
źródło: image
Pobierz
Wellmen +302

Słuchajcie, wiem, że to może wydawać się dziwne, ale nie mam pralki, a w miejscu gdzie aktualnie mieszkam pralki nawet mieć nie mogę. Nie ma warunków, nie ma podłączenia, mniejsza, trzeba zaakceptować i radzić sobie bez niej. Ale pytanie - w jaki sposób, by miało to ręce i nogi? Generalnie nie mam jakoś dużo prania, średnio robię raz na dwa tygodnie i jedno, góra dwa do pralki 5kg wystarcza. Niektóre ubrania mam całkiem fajne i muszę na nie uważać, więc nie mogę sobie pozwolić na pranie w dziwnych warunkach ze względu na obawę przed zniszczeniem. Co mi zostaje, by jakość prania była dobra, było całkiem tanio i dobra dostępność? W teorii zostają pralnie, ale obawiam się, że taki regularny koszt prania codziennych rzeczy w niej mógłby być duży. Nie wiem też, czy można im ufać. Są chyba też pralnie samoobsługowe, ale te nie wiem jak działają i ile ich jest. To są jedyne opcje, czy są jeszcze jakieś? Mogę też niby u znajomych, ale trochę przypał nawet za opłatą "ej mogę u Ciebie zrobić pranie?". Zwłaszcza, że to wszystko jeszcze musi się wysuszyć i w ogóle. Generalnie rzadkie pranie dobrej jakości w przystępnej cenie wraz z możliwością suszenia w #warszawa - tego poszukuję.
#kiciochpyta #pytanie #pytaniedoeksperta #pralka #pranie #warszawa
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: Duza-tarka-do-prania-recznego-tarka-do-prania-duza
Pobierzhttps://allegro.pl/oferta/pralka-turystyczna-wirnikowa-z-wirowka-mini-przenosna-manta-wh128-3-8-kg-13656620371?bi_s=ads&bi_m=listing:desktop:query&bi_c=N2YzOTM5MzQtOGM4Ni00ZGZlLTlhY2MtYWE4NDVjNTk1NDczAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=8661b249-3539-4e5f-b84f-9722f1f60bfb,
dwa modele znalezione na szybko
https://pralniaspeedqueen.waw.pl/cennik/
@mirko_anonim: użyj googli. A działają tak, że zazwyczaj są tam pralki różnej wielkości, w tym też duże, takie po 10 kg. Możesz przynieść własny proszek/płyn lub kupić na miejscu. Wrzucasz pranie i sobie siadasz na godzinkę albo za godzinę przychodzisz. Przerzucasz rzeczy do suszarki i znów czekasz, idziesz na zakupy albo do domu. Przychodzisz wyciągnąć
@extraordinary_seaman: