Wpis z mikrobloga

• 149
@m_ney: TO. Trzeba piętnować. Pokazywać. Przypominać. Tak, jedna bulwa będzie miała trudne życie we wstydzie. Ale może to ocali tysiące innych przed byciem bulwami. NIE DAWAĆ SIĘ NABRAĆ NA ŁZY. Konsekwencje.
  • Odpowiedz
  • 110
@saib75:

opowiem ci historyjke z mojego życia:

Kiedyś była taka partia jak Samoobrona. I w tejże partii wybuchła afera polegająca na tym że jedna działaczka oskarżała publicznie coraz to kolejnych liderów o to że ją wykorzystywali. Smaczku dodawało sprawie to że coraz to kolejych ludzi oskarżała o bycie ojcem swojego dziecka. Za każdym razem po badaniach genetycznych okazywało się że pudło
  • Odpowiedz
@greedy_critic: Z tego co obiło mi się o uszy to ta sprawa w Stanach jest o tyle zabawna, że laska prosi o pousuwanie swoich filmów dostępnych w sieci, jednocześnie prowadząc swojego OFa którego nie chce zamykać. Chodzi jedynie o przekierowanie ruchu na jej serwis i większe pieniążki. Tak na prawdę pani e-kuhwa nie przejmuje się ani przyszłością dziecka ani konsekwencjami innymi niż finansowe.
  • Odpowiedz
@greedy_critic: oh no! K---a chce zeby wszyscy zapomnieli, ze sie k-----a xD no nie podumala przed braniem 3 czarnych kutasow we wszystkie dziury. Teraz bedzie cie umoralniac. ( ͡° ͜ʖ ͡°) pewnie jest tez nawrocona katoliczka. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@m_ney: znasz tego dzieciaka? Chodzisz z nim do szkoły? Do pracy? Wpisujesz codziennie?
Bo ja to bym się obawiał kolegów jej córki ze szkoły a nie randomowych wykopkow. To koledzy będą jej pokazywali jak jej mamusia brała we wszystkie dziury i jak to oni lubią sobie pod to zwalić.
  • Odpowiedz