Wpis z mikrobloga

Jestem mega zaskoczony jaki ten serial jest zajebisty. Takie polskie, szlacheckie The Office - cringeowe sytuacje, randomowe spojrzenia w kamere, nawiązania do współczesności (przewijanie kieszonkowego obrazka), polskiej popkultury, memów (Pan Paweł XD). Mam nadzieję na kolejny sezon xd #1670 #netflix #seriale
kolegaBob - Jestem mega zaskoczony jaki ten serial jest zajebisty. Takie polskie, szl...

źródło: 1670-film-netflix

Pobierz
  • 308
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Anthermil: ale jaki absurdalny jak to jest najbezpieczniejszy mozliwy humor, identyczne zarty sa w kabaretach xD
@AppleDash: to ze pominales polowe moich komentarzy to juz nie moja, a twoja wina
@enzojabol: jak tym samym? To, ze 1670 probowal zerznac pare rzeczy od the office nie znaczy, ze to to samo.
Przeciez humor w obu stoi na zupelnie roznych poziomach, the office umiejetnie dawkujacy cringe w roznych
  • Odpowiedz
@T0pi5 ziom, już samo to, że wypowiadasz się o serialu po obejrzeniu dwóch odcinków świadczy, że nie masz pojęcia o czym piszesz. Serial ma dużo dobrych, inteligentnych żartów "hej masz fajki?" i jest zrobiony dobrze technicznie. Już za to należy go docenić choc odrobine. A ty porównujesz go do wybitnego Białego Lotosu i oceniasz, że jest podlany lewactwem, mimo że serial mocno punktuje lewackie odchyły. Ale skąd miałbyś to wiedzieć skoro
  • Odpowiedz
The Office - cringeowe

@kolegaBob: o i tyle można by napisać, tylko dodać jedną kreskę żeby był znak równości. Porównywanie naszego serialu do tego bezbeka amerykańskiego to jakaś kpina. Ale dodam że wersja Gervais jest dobra (ale ja ogólnie jestem jego fanką, m.in Derek czy Afterlife są genialne)
  • Odpowiedz