Aktywne Wpisy

Shyvana +16
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

elo_kebab +8
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

LISTA SERIALI
1670
Twórcy: Kordian Kądziela
IMDb: 8.0/10
https://www.imdb.com/title/tt29420686/
https://upflix.pl/serial/zobacz/1670-2023
Gatunek: komedia
Polska wieś Adamczycha w niej dwie rodziny szlacheckie a na czele jednej stoi Jan Paweł a resztę wypełniają chłopi. Satyra na dawne wieki ale punktująca też nasze czasy. Bardzo polski humor.
Czy polecam? Tak, o dziwo wyszło to dobrze mimo, że to mockument w XV wieku przebijający trzecią ścianę, ale to działa. The Office w najbardziej słowiańskim wydaniu!
źródło: 1670
Pobierz@BungalowBill 30+ here, potrzebny jest jeszcze brak gustu i zamiłowanie do bezbectwa.
Imo humor wlasnie pod taka podstarzala zlewaczala grazyne 45+ co nie kuma czaczy. Obejrzalem 2 odcinki, ale srednio 1 moment, gdzie wypuscilem powietrze nosem to troche slabo jak na komedie.
@Exil12 akurat w the office wlasnie 1 sezon byl
W 1670 silą się na faktyczne żarty więc jest to na pewno inny rodzaj komedii, szybciej porównałabym to do polskich kabaretów albo filmików na YouTube typu abstrachuje. Bardzo gryzie się humor niskiego poziomu z całkiem
I może akurat dla Ciebie był top, ale jest tutaj w zdecydowanej mniejszości, bo wraz z 8 i 9, jest określany jako najgorszy. I w sumie mogłoby go nie być, a serial mógłby się zaczynać od 2.
@Ulic_Qel_Droma: Wtf?! Normiki? :D
a tak wyszedł serial "fajny"
Największa beka z festiwalu lizania się po fiutach, że to serial dla inteligencji i jak cię nie śmieszy, to znaczy że jesteś januszem prowncjonalnym wąsaczem
Zgodnie z stara ale najlepsza zasada tego portalu. Jeżeli wykopki czegoś nie polecają to z miłą chęcią to zobaczę bo będzie to dobre ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale oczywiście to problem serialu, wcale nie twój ( ͡º ͜ʖ͡º)
Będzie mi wsi adamczycha brakować
Dalej nikt mi nie dal przykladu zabawnej sceny z pierwszych 2 odcinków 1670 poza tym co wymieniłem xD
@a665321: Pytanie nie do mnie ale najlepsze, imho:
1. Arrested Development (Sezony 1-3)
2. Seinfeld (od 3/4 Sezonu jest super)
-Da mnie za mało żółty
Humor prosto z wykopu xD