Aktywne Wpisy

mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Straciłam wszystkich przyjaciół po tym, jak zaczęli mieć dzieci.
Z najblizszych mi osób, z którymi spotykaliśmy się kilka razy w miesiącu, spędzaliśmy razem wakacje, sylwestra i wszystkie ważne chwile w życiu, stali się znajomym, z którymi widzę się dwa razy do roku i to nie za długo, bo dziecko musi wracać do domu albo oni do dziecka. Do tego mamy coraz mniej wspólnych tematów. Starałam się być wyrozumiała przez
Straciłam wszystkich przyjaciół po tym, jak zaczęli mieć dzieci.
Z najblizszych mi osób, z którymi spotykaliśmy się kilka razy w miesiącu, spędzaliśmy razem wakacje, sylwestra i wszystkie ważne chwile w życiu, stali się znajomym, z którymi widzę się dwa razy do roku i to nie za długo, bo dziecko musi wracać do domu albo oni do dziecka. Do tego mamy coraz mniej wspólnych tematów. Starałam się być wyrozumiała przez
Co sobie kupiliscie i sprawilo wam radosc? Szukam jakichs pomyslow. Ja ostatnio: wygodne buty, dezodorant do stop, trymer do nosa( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pytanie #pytaniedoeksperta #glupiewykopowezabawy
#pytanie #pytaniedoeksperta #glupiewykopowezabawy

Czy byliście nie na tyle brzydcy, że pomogło wam PUA?
Powiedzmy mogliście te 10 lat grindować swoją psychikę, od czasów świetności tej sekty gdy nasze pokolenie było w gimnazjum, aż po jakieś kilka lat temu gdy byliśmy niedaleko do 30.
Jak to wpłynęło na wasze życia? Okazało się bardziej że jest to coś co przynosiło wam skutki czy nie bardzo, w waszym przypadku?
#pua #podrywajzwykopem #zwiazki #tinder dla zasięgu #niebieskiepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
PUA często promuje manipulacyjne techniki społeczne. Zdrowe związki opierają się na szacunku i komunikacji, nie na sztucznych trikach. Unikaj takich podejść i stawiaj na autentyczność w relacjach.
@mirko_anonim: Dobrze zadane pytanie. PUA-srua dla trzepiekońskich frajerów działa tylko wtedy, kiedy nie jesteś niskim kwaziomodo.
Hihi tymczasem, Polska, 5 milionów kawalerów. A wolne laski, których prawie nie ma, narzekają, że nie mogą nikogo do związku znaleźć. Ale nie mają żadnego problemu zaliczyć ons z bawidamkiem albo siedzieć w fwb z gościem o którym wiadomo, iż nic z tego nie będzie.
@mirko_anonim Pua to po prostu pranie mózgu laskom, zrywanie ich bariery serce-rozum za pomocą technik perswazji, czy różnych typów programowania,