Aktywne Wpisy

vieniasn +52
dziś to tyle awantur mam w bloku że bez słuchawek z anc mózg mnie już bolał od krzyków w językach których nie rozumiem

Kiedy niemowlak jest mniej angażujący i chociaż trochę daje odpocząć? Chuop pyta, bo już prawie ochujoł ze zmęczenia fizycznego i psychicznego. (╯︵╰,)
#dzieci #rodzicielstwo #rodzice
W kołchozie jeszcze dodatkowo z-------l i w-------o.
Dejta jakieś słowa otuchy.
#dzieci #rodzicielstwo #rodzice
W kołchozie jeszcze dodatkowo z-------l i w-------o.
Dejta jakieś słowa otuchy.

Czy takie dziewczyny z bogatych postępwych rodzin, które skończyły jakąś szkołę dwujęzyczną, miały same piątki, skończyły studia z wyróżnieniem na dyplomie, które nie zajmowały się chlaniem tylko czegoś się nauczyły, zdobywały stypendia, zajmowały się wolontariatem, ale koniec końców i tak mogą robić co im się podoba bo dostały od starych duże mieszkanie i nie mają problemów z utrzymaniem się, to dobry materiał na partnerkę?
Nie mówię o pustakach, tylko dziewczynach które mają dużo w głowie, ale po prostu nie zmagały się w życiu z problemami zwykłych ludzi inaczej niż obserwując je z góry np. poprzez wolontariat. Które nawet są świadome tego, że są uprzywilejowane i próbują empatyzować z innymi. No ale żyły jednak pod kloszem i tego nic nie zmieni.
#rozowepaski #niebieskiepaski #tinder #badoo #randkujzwykopem #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Czy to dobry kierunek
Kwestia tylko jaka to jest realnie osoba i jak Cię traktuje.
Z mojego doświadczenia im laska ma wyższe wykształcenie i lepiej zarabia tym ma większe wymagania (hipergamia), ale też jest mniej przyjemna w obyciu, częściej jest opryskliwa, kłótliwa,
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
·
Jeśli są dziewicami to tak.