Aktywne Wpisy

dzony77 +549
Zawsze mam rozkmine czemu Voldemort tak c-----o ukrył horkruksy. Niby taki największy czarodziej, a zwykły debil. Wystarczy węża wysłać do Australii, a resztę horkruksów utopić w Oceanie i jakby nasz wybraniec je znalazł? Otóż c---a by znalazł xD Ale niee, lepiej 3 z 7 schować w szkole magii xDD No super plan Tom
#harrypotter
#harrypotter

PIAN--A_A--KTYWNA +576
źródło: temp_file5306875112373733505
Pobierz

Co robicie żeby ćwiczeni były bardziej interesujące?
Chcę trochę wyćwiczyć mięśnie do sportu (jazda konna) żeby miały lepsze recovery, ale nie mogę robić tego tylko i wyłącznie jeżdżąc z powodów logistycznych, więc myślę o normalnych ćwiczonka sobie w domu albo na siłowni, ale…
Jak idę pobiegać na dwór to jest fajnie i to już od dawna regularnie robię - mogę nawet i 10K sobie biec oglądając ładne widoczki typu morze czy las, poskakać po okolicznych górkach itp. Ale za jakiekolwiek kardio albo nawet cross-fit na siłowni to ja podziękuję, nudy tak gapić się na te cztery ściany. To niby jedyne miejsce gdzie mógłbym powiosłować regularnie, ale ta nuda nie jest tego warta.
Jak idę jeździć konno to mogę przez godziny trzymać mocny core w trakcie skoków i galopu, adrenalinka fajna leci. Ale plank i inne takie ćwiczenia nudzą mnie po paru minutach niemiłosiernie. Zrobię sobie trochę rano i wieczorem, ale to jest mega nużące.
Słuchanie podcastów odpada jako jakiś wielki boost, bo i tak to robię w trakcie wszystkiego także to jest mój baseline :P
Może takie zwykle powtarzalne ćwiczenia pod dachem nie pasują mi do charakteru i lepiej jakby znaleźć mi jakiś uzupełniający braki kolejny sport na zewnątrz, ale kurczę, to logistycznie dodaje skomplikowania.
Jak to robicie, że takie zwykle ćwiczenia Wam się nie nudzą?
#silownia #sport #trening
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: j768p5od1wf61
Pobierz