Aktywne Wpisy
nowszyja +68
Istnieje naród bardziej pozbawiony poczucia estetyki niż Polacy? Umiłowanie do kiczu wysysane jest w tym kraju z mlekiem matki. Po boazerii, pseudo kamieniu na ścianie, teraz Polacy mają nowy kiczowaty trend: płytki drewnopodobne xD
#polskiedomy #architektura #mieszkaniedeweloperskie #remontujzwykopem #budujzwykopem #polakicebulaki
#polskiedomy #architektura #mieszkaniedeweloperskie #remontujzwykopem #budujzwykopem #polakicebulaki
źródło: stylskandynawski
Pobierz
klaudia-hadalala +135
🇺🇸 AMERYKA TIPEM STOI (i to jest... patologiczne) 💸
Elo Mirasy! Wróciłem właśnie z dwutygodniowego tripu po Stanach i powiem Wam jedno: to, co się tam dzieje z tymi tipami, to jest jakaś kosmiczna anomalia. Nie mam pojęcia, jak oni tam normalnie funkcjonują.
Już nie chodzi o standardowe 15-20\% w restauracji (choć i to jest chore, skoro płacę za danie 30). Ale... WSZĘDZIE?!
1. Ekspres do kawy w hotelu – wyciągam filiżankę, a tam stoi
Elo Mirasy! Wróciłem właśnie z dwutygodniowego tripu po Stanach i powiem Wam jedno: to, co się tam dzieje z tymi tipami, to jest jakaś kosmiczna anomalia. Nie mam pojęcia, jak oni tam normalnie funkcjonują.
Już nie chodzi o standardowe 15-20\% w restauracji (choć i to jest chore, skoro płacę za danie 30). Ale... WSZĘDZIE?!
1. Ekspres do kawy w hotelu – wyciągam filiżankę, a tam stoi
źródło: IMG_4676
Pobierz

Dzieki Twoim slowom az czuc te moc, te jednosc w narodzie. Orzel Bialy wbija szpony w moje serce, przypominajac mi ze moim honorem jest OJCZYZNA, ze to jest nasza polska brac, honor i duma. I nie poddamy sie zlu! Bede walczyl za Polske i za kazdego Polaka! A do walki bedzie niosla mnie piesn i hymn mojego rodaka, ktora brzmi:
@ptakdodo: Ale są też Polacy, którzy nie lubią Polski, więc co, powinniśmy mieć wojnę domową i nienawidzić drugiego człowieka?
1. ŚMIESZNIE :
TYPOWA JULKA
SIĘ ZESRAŁA XDDDD
źródło: BAIT
Pobierz@miku555: zmień płytę. Poparcie dla Ukrainy dalej jest na wysokim poziomie, wasze p---------e na wykopie tego nie zmieni xd
@Julxe: Doprowadza mnie do szału to jak polacka władza traktuje Ukraińców - zbyt dobrze, zbyt spolegliwie i zbyt wiele ustępstw. Baby młode do nas, faceci na front - bez wyjątków.
Chyba na łeb upadłeś.