Aktywne Wpisy

heksengerg +105
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

FHA96 +34
Eh Mirki, nie ma to jak rozpocząć tydzień z otwartą raną emocjonalną… (╯︵╰,)
Poznaliśmy się trzy miesiące temu przez #tinder
Od razu po pierwszym spotkaniu złapaliśmy świetny kontakt. Wymieniliśmy setki wiadomości. Spotykaliśmy się średnio raz w tygodniu, a propozycje spotkań nie wychodziły tylko ode mnie. Nie brakowało tematów do rozmów, wzajemnego poznawania się. Spędzaliśmy czas u niej, na spacerach, w kawiarniach czy uczestniczyliśmy
Poznaliśmy się trzy miesiące temu przez #tinder
Od razu po pierwszym spotkaniu złapaliśmy świetny kontakt. Wymieniliśmy setki wiadomości. Spotykaliśmy się średnio raz w tygodniu, a propozycje spotkań nie wychodziły tylko ode mnie. Nie brakowało tematów do rozmów, wzajemnego poznawania się. Spędzaliśmy czas u niej, na spacerach, w kawiarniach czy uczestniczyliśmy

Na wykopie Ukraińcy są wyśmiewani.
Na mojej grupie osiedlowej pojawiają się negatywne wpisy w stosunku do Ukraińców.
Na facebooku wszyscy klaszczą uszami że dobrze że kierowcy blokują granice.
Patrzę i niedowierzam co się dzieje z tym społeczeństwem, za granicą jest wojna i Ukraińcy potrzebują wszelkiego dostępnego wsparcia, militarnego jak i mentalnego a wy sobie urządzacie tutaj jakiś cyrk.
STAND WITH UKRAINE.
#ukraina
@ZielonaOdnowa: k---a, co???? XD XD XD
Przeczytaj sobie takie tagi jak:
#
Dzieki Twoim slowom az czuc te moc, te jednosc w narodzie. Orzel Bialy wbija szpony w moje serce, przypominajac mi ze moim honorem jest OJCZYZNA, ze to jest nasza polska brac, honor i duma. I nie poddamy sie zlu! Bede walczyl za Polske i za kazdego Polaka! A do walki bedzie niosla mnie piesn i hymn mojego rodaka, ktora brzmi:
@ptakdodo: Ale są też Polacy, którzy nie lubią Polski, więc co, powinniśmy mieć wojnę domową i nienawidzić drugiego człowieka?
1. ŚMIESZNIE :
TYPOWA JULKA
SIĘ ZESRAŁA XDDDD
źródło: BAIT
Pobierz@miku555: zmień płytę. Poparcie dla Ukrainy dalej jest na wysokim poziomie, wasze p---------e na wykopie tego nie zmieni xd
@Julxe: Doprowadza mnie do szału to jak polacka władza traktuje Ukraińców - zbyt dobrze, zbyt spolegliwie i zbyt wiele ustępstw. Baby młode do nas, faceci na front - bez wyjątków.
Chyba na łeb upadłeś.