Aktywne Wpisy

iquiet +84
Tak było jak tylko wojna się rozpoczęła na Ukrainie.
Jechałem równo z Ukraińcami a wykopki ze mną, że jestem od ruskich itd.. A dziś Ci sami mają dość Ukraińców w Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jechałem równo z Ukraińcami a wykopki ze mną, że jestem od ruskich itd.. A dziś Ci sami mają dość Ukraińców w Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image_picker_3DD893EF-7328-49A5-B8B1-C958C672F25A-18916-000001B98638DA4E
Pobierz
tytanowyy +253

źródło: 78220464_2437039733073128_5622032102208831488_n
Pobierzźródło: z19196344Q,Podwieszanie-ciala-na-hakach-wywodzi-sie-z-obrzedo
Pobierz@Foxlifejenkins: No genialna. Nic poza człowiekiem nie czuje bólu w ludzkim rozumieniu. Koń i pies również. Nie zmienia to faktu, że cierpią.
@fuechsinn: Ja nic nie usprawiedliwiam, zresztą jak napisałem - mam to w dupie xd
Komentarz usunięty przez moderatora
@bigos555: No zgadza się, właśnie rybi mózg nie odtwarza
Komentarz usunięty przez moderatora
I jak widzisz to artykuł nowykowy, którego autorem jest były profesor w Cambridge, który twierdzi, że byłoby to nielogiczne sugerować, że ryby nie mogą odczuwać bólu biorąc pod uwagę dotychczasowe wnioski na ten temat. Choć pewnie zaraz się okaże, że tak nie jest, a ten profesor został przekupiony przez płatki śniegu, żeby tylko twoje zdanie się potwierdziło,
I co się zmieniło? xd
@Foxlifejenkins: Nic? xd To co zostało napisane w tym artykule jednoznacznie nie zaprzecza temu, co zostało napisane w artykule, który ja podlinkowałem. Wiedziałbyś to gdybyś przeczytał obydwa artykuły w całości, a nie kierował się wyłącznie tytułami. Tak że magister z uniwersytetu chłopskiego rozumu i czytania po nagłówkach kończ już, bo i tak nie zamierzam tracić czasu na tak lichą dyskusję z bufonem, który nie