Wpis z mikrobloga

Kobiety są bardzo proste w obsłudze: Jeśli jesteś brzydki, to ona będzie szukać wszędzie powodu, żeby z Tobą nie być, jeśli jesteś przestojny to zawsze znajdzie taki, żeby być. To jest tak proste. Nie myślcie, czy macie zbyt konserwatywne poglądu, czy źle rozmawiacie z kobietami itp. To ma takie samo znaczenie na Waszą relację jak to którego dnia spadł pierwszy śnieg w zeszłym roku.

Kobiet NIE trakuje się poważnie, to jest podstawowy błąd jaki mężczyźni popełniają.

Najgorzej ma moje pokolenie, bo kiedyś blackpilla nie było. Dziś jest szansa, żeby młode pokolenie mężczyzn nie cierpiało.

Wrzućcie na luz, nie przejmujcie się, to są tylko kobiety, nikt kto jest warty cierpienia.

#blackpill #przegryw
  • 47
@LostHoldenCaulfield:
Ostatnio słyszałem taka szarą myszkę chwalącą się jak poderwała swojego fagasa.

Sama twierdziła, że jest megaa introwertyczką, ale chłop tak jej się spodobał, że sama do niego podeszła i jej się gęba nie zamykała.
Kwestia atrakcyjności chłopa i laska może zrobić wszystko,
przemiana z szarej myszki w Stacey w ciągu sekundy, wystarczy tylko że gadzi umysł wyczuje dobry materiał genetyczny
em dzisiejszych pato-streamów, ale mam takie malutkie pytanie... Dlaczego tych 460 jełopów nie obraduje na temat budżetu państwa na 2024, i potencjalnej inflacji tylko #!$%@?ą o in-vitro? Nie umniejszając temu tematowi w żaden sposób, na obecną chwilę chyba są ważniejsze rzeczy jak stan gospodarki,nfz czy kuźwa emerytur. A tu chcą kolejny obcinający budżet dodatek wprowadzać?

#sejm #polityka

@analboss: coś takiego, ludzie się starają jak im na czymś zależy, jaką jeszcze oczywistością
@Redpill_Na_Calego

Statystyki rozwodowe to cope bo za mało danych żeby coś z nich wywnioskować (pewnie to małżeństwa z czasów komuny).

Przecież związki przeciętniaków których laski nie zmieniają nie zobaczysz skoro tego nie robią to chyba jasne że jak jakaś laska zdradzi to jest to widoczne no

Ty chyba jesteś niepoważny. Statystyki cope XDD, małzeństwa z komuny, ty wiesz jaki mamy dzisiaj rok?
Jedno wielkie XD na te twoje wypociny.
@LostHoldenCaulfield: Albo piszesz to tylko dla beki, albo powtarzasz tylko te same oklepane głupoty a właściwie to półprawdy. Wygląda to tak jakby wystarczyło być tylko przystojnym i wszystko będzie już super, bo nie ma konkurencji a zaraz gdzieś tam nie pojawi się jakiś lepszy przystojniak a laska poleci na niego a dotychczasowego oleje. No ale tego to już nie napiszesz bo jakoś nie pasuje pod tezę a świat nie jest czarno
@LostHoldenCaulfield: wygląd ma znaczenie ale nie doceniasz dynaminy. Możesz dobrze wyglądać ale jeśli nie masz skilla w kontaktach z ludźmi to i tak wiele Ci to nie da.

Zreszta - szacuje się że circa 50% mężczyzn w historii ludzkości nie miało potomstwa. Przy około 20% kobiet. Wojny na penwo miały znaczenie, niemniej jednak nie można odrzucać tego, że cześć facetów nigdy nie będzie dość atrakcyjna dla kobiet. A przy czasach social
czy źle rozmawiacie z kobietami itp.

@LostHoldenCaulfield: To jak rozmawiasz z kobietą ma akurat bardzo duże znaczenie.
Ja będąc średnim z wyglądu nigdy nie narzekałem na powodzenie u kobiet, bo wiem jak je traktować.
Różnica polega na tym, że ja muszę się nagadać, by jakąś uwieźć, Chad nie.
No ale gramy takimi kartami jakie mamy.