Aktywne Wpisy
Wykopowicznr1 +220
Pamiętacie babę która dostała ataku histerii bo chłop się na nią patrzył na siłce? Już wysokie obcasy zrobiły z niej męczennice hejtu XD
#p0lka #wysokieobcasy #bekazfeministek #logikarozowychpaskow #bekazlewactwa #bekazrozowychpaskow
#p0lka #wysokieobcasy #bekazfeministek #logikarozowychpaskow #bekazlewactwa #bekazrozowychpaskow
Kobiet NIE trakuje się poważnie, to jest podstawowy błąd jaki mężczyźni popełniają.
Najgorzej ma moje pokolenie, bo kiedyś blackpilla nie było. Dziś jest szansa, żeby młode pokolenie mężczyzn nie cierpiało.
Wrzućcie na luz, nie przejmujcie się, to są tylko kobiety, nikt kto jest warty cierpienia.
#blackpill #przegryw
Ostatnio słyszałem taka szarą myszkę chwalącą się jak poderwała swojego fagasa.
Sama twierdziła, że jest megaa introwertyczką, ale chłop tak jej się spodobał, że sama do niego podeszła i jej się gęba nie zamykała.
Kwestia atrakcyjności chłopa i laska może zrobić wszystko,
przemiana z szarej myszki w Stacey w ciągu sekundy, wystarczy tylko że gadzi umysł wyczuje dobry materiał genetyczny
@analboss to juz jest kabaret, ale dobrze. Ja sie bardzo ciesze, ze kobiety sa takie szczere i wszystko jest takie oczywiste juz. Mniej mezczyzn bedzie cierpiec.
@analboss: coś takiego, ludzie się starają jak im na czymś zależy, jaką jeszcze oczywistością
@LostHoldenCaulfield: Dokładnie. Przed samą sobą chce udawać, że to coś innego niż wygląd, ale prawda jest taka, że to wygląd. Znam typa co jest przystojny i ma podstawowe wykształcenie i mieszka z mamą i miał już sporo kobiet z gadu-gadu. Na noc zostawały.
Ty chyba jesteś niepoważny. Statystyki cope XDD, małzeństwa z komuny, ty wiesz jaki mamy dzisiaj rok?
Jedno wielkie XD na te twoje wypociny.
Zreszta - szacuje się że circa 50% mężczyzn w historii ludzkości nie miało potomstwa. Przy około 20% kobiet. Wojny na penwo miały znaczenie, niemniej jednak nie można odrzucać tego, że cześć facetów nigdy nie będzie dość atrakcyjna dla kobiet. A przy czasach social
@cienki137: 80
@LostHoldenCaulfield: To jak rozmawiasz z kobietą ma akurat bardzo duże znaczenie.
Ja będąc średnim z wyglądu nigdy nie narzekałem na powodzenie u kobiet, bo wiem jak je traktować.
Różnica polega na tym, że ja muszę się nagadać, by jakąś uwieźć, Chad nie.
No ale gramy takimi kartami jakie mamy.