Aktywne Wpisy

Karyp +92
Drodzy Mirki, Mirabelki i chciałbym was o cos poprosic. Otoz moi rodzice w w wieku emerytalnym wpuscili do domu akwizytorke (zona chlopa co kiedys remonty w domu robil) ktorej po 2 godzinnej prezentacji udalo sie im sprzedac za 2900 zl widoczny na zdjeciu zestaw do ekologicznego sprzatania. Nie jestem zwolennikiem mowienia innym na co maja wydawac pieniadze ale wydaje mi sie ze jest to scam na poziomie wciskania garnkow emerytom. Nie mam
źródło: scam
Pobierz
daunowix +16
#motocykle to jedno z najlepszych #hobby jakie są. Bo wszystko z nim związane jest prawdziwe, to jest 100% kontakt z rzeczywistością, w przeciwieństwie do wszystkiego co cyfrowe albo sprowadzające się do wydawania kasy na rzeczy, które materialne są tylko w teorii i ich wartość wyrażana w PLN jest główną cechą. Kolekcjonowanie zegarków, adidasów, kart z pokemonami, mtg to wszystko c--j przy motorkach. Bo jazda na motocyklu działa dobrze

@Darth_Gohan: dokładnie o tym mówię. Lekarze, prawnicy itp. się betonują od stuleci. A ludzie z IT zachęcają i uczą innych, w efekcie sami mają gorzej.
Oczywiście, że jak jesteś specjalistą, to wszędzie dobrze zarobisz (chociaż nie wszędzie - jest wiele zawodów, gdzie sufitu nie przeskoczysz). Ale po pierwsze jest łatwiej i nie trzeba się tak starać
I nie śmieć tagu #programista15k trollu
@kukold: Spokojnie, raz się nam im udało wstrzelić to mają większą szansę wstrzelić się w następną rzecz. A wg mnie ktoś kto za 10-20 lat będzie wstanie przeczytać dokumentację, a nie musieć prosić GPT (i przenieś to sobie na jakąkolwiek inną dziedzinę) o 3 zdaniowy skrót będzie dalej bardzo ceniony. Widzę to z Social
@BreathDeath: BO PRZECIEŻ TO SIĘ NIE PRZYDAJE REALNIE NA CO DZIEŃ!!1
@kukold: ja pamiętam, dalej jeżdżę tramwajem wytworzonym przez tych ludzi i żyje w
@kukold nikt dla ciebie pracować za free nie chciał? Wiesz że duża większość projektów to niewypały? Jak chcesz za udziały szukać jeleni to proponuję w szkole średniej... tam się może jeszcze nabiorą.
SŁUCHAJ MAM POMYSŁ I CH*JA UMIEM, BIORĘ 70% ZYSKÓW, A TY TO ZRÓB
To mi zawsze z takimi ździśkami spod żabki się kojarzy co sączą żuberka i nagle jednego olśniło jak zarobić miliony, mimo że totalnie się nie zna na niczym
I to jest piękny dźwięk, taki ASMR ????
@m-wjeczur: ram jest tani( ͡~ ͜ʖ ͡°)