Aktywne Wpisy

Chciałbym otworzyć nitkę najdurniejszych porad jakie kiedykolwiek usłyszeliście.
Ja zacznę od:
"Nie szukaj miłości sama się znajdzie"
i
"Z sexem etc. nie ma się co spieszyć"
#przegryw
Ja zacznę od:
"Nie szukaj miłości sama się znajdzie"
i
"Z sexem etc. nie ma się co spieszyć"
#przegryw
źródło: copium-co-to
Pobierz
motilal +59
Nie wiem jak bardzo nasrane we łbie trzeba mieć, żeby cieszyć się z tego, że zwykli ludzie, którzy poszli na koncert, zginęli w zamachu terrorystycznym. Mam wrażenie, że niektórym rusofobia tak bardzo przeżarła umysł, że bardzo chętnie by kogoś zamordowali tylko dlatego, że jest z Rosji.
#ukraina #rosja
#ukraina #rosja

#programowanie #programista15k #pracait #programista25k #programista30k #programista20k
Tracisz pracę, opłacając wszystkie zobowiązania ile miesięcy jesteś w stanie przetrwać bez dochodu?
@smk666: ale dlaczego zwykłego szaraka ma obchodzić czy to jest społecznie odpowiedzialne? Wszyscy wokół mają gdzieś jakąkolwiek odpowiedzialność i zarabiają na czym się da. Nie warto mieć jakichś moralnych zasad, rodziny tym nie wykarmisz
No i znowu patrzysz na świat zbyt idealistycznie a poza tym się
@Kupamilosci: ja mysle o inwestowaniu, ale kompletnie sie na tym nie znam, dlatego kisze pieniadze na koncie, a wydaje tylko troche wiecej niz kiedys (bardziej na zasadzie ze nie musze patrzec czy jest promocja na piers z kurczaka zeby ja kupic albo czy stac mnie w tym miesiacu zeby zjesc w restauracji
@smk666: Piszesz o tym jak egoizm jest zły, a praktycznie w kazdym poscie mowisz o sobie: "moj syn", "moje przekonania". Nie sadzisz ze to dosc egoistyczne?
@TomekABC123: to zacznij działać a nie tylko myśleć. Choćby kup obligacje skarbowe to 5 kliknięć i przynajmniej twoich pieniędzy nie zżera inflacja bo są takie indeksowane inflacją.