Aktywne Wpisy

Gazetapl_news +48
Zmieniliśmy kolory, logo i stronę główną Gazeta.pl. Co sądzicie?
źródło: Zrzut ekranu 2025-04-15 061815
Pobierz
WielkiNos +164
Jakaś baba zorganizowała wyjazd dla singli na wspólną imprezę integracyjną za 2,5k na weekend. Przybyło tylko 3 facetów. Oburzone kobiety pytają co się dzieje z mężczyznami, że nie chcą płacić za poznawanie kobiet.
A może lepiej zapytać co się dzieje z kobietami, że myślą, że interesujący, mający powodzenie mężczyźni przybędą tabunami na wyjazd singielek po 30 żeby je adorować i sobie porozmawiać kiedy za tą cenę można się umówić na s--s z
A może lepiej zapytać co się dzieje z kobietami, że myślą, że interesujący, mający powodzenie mężczyźni przybędą tabunami na wyjazd singielek po 30 żeby je adorować i sobie porozmawiać kiedy za tą cenę można się umówić na s--s z
źródło: temp_file7965786545065952647
Pobierz

#programowanie #programista15k #pracait #programista25k #programista30k #programista20k
Tracisz pracę, opłacając wszystkie zobowiązania ile miesięcy jesteś w stanie przetrwać bez dochodu?
@thority: inflacja lubi to
Ale jak masz dzieci, to te szacowania niestety moga nie byc miarodajne :D
@Zielonykwiryta:
Ha tfu na takich, etycznie zarobione pieniądze biorą się z pracy a nie z powietrza i/lub gier hazardowych.
@Zielonykwiryta:
Ale mi nie chodzi czy da się zarobić czy nie, tylko czy jest to społecznie odpowiedzialny sposób zarobku, o czym więcej napiszę w odpowiedzi niżej.
@Zielonykwiryta:
No przecież opisałem dlaczego w dalszej części odpowiedzi do @MilionoweMultikonto.
@smk666: to wlasnie na tym polega inwestowanie na gieldzie. Inwestorzy kupuja akcje firm, kapitalizujac je. A firmy za przeniesienie ryzyka placa zysyki. A pieniadze inwestuja w produkty wartosciowe dla spoleczenstwa. Inaczej by splajtowaly
Poziom twojego odklejenia od wczoraj przekracza zenadometr
@programista15cm:
Wiesz dlaczego? Dlatego, że po rundzie przemyśleń na temat wychowania mojego syna, który przyjdzie na świat za trzy miesiące mam już dosyć patrzenia jak cwaniaczki, ryzykanci, egoiści czy ludzie wprost bezczelni i chamscy mają wszystko a dla osoby grzecznej, spokojnej i mającej na względzie dobro ogółu a nie tylko swoje pozostają same ochłapy.
W związku z tym, oraz przez to w którą stronę poszedł
@smk666: to moze czas sie wyprowadzic do krainy bajek, ktore bedziesz temu dziecku czytal.
Masz tatuskowy spadek tescia czy
@smk666: jak ktos umie liczyc to robienie biznesu w sposob odpowiedzialny, danie zarobic innym i bycie uczciwym generuje w perspektywie czasu duzo lepsze relacje i dalsze bizensy, wiekszy zysk niz jednorazowe wy;ru;chanie kogos.
Tylko to wymaga asertywnosci, a u Ciebie to dziala w dwie strony nieasertywnie.
Jedna strona wpier'dala sie z buciorami w zycie innym, a druga strona wyciaga rece po cudza manne