Aktywne Wpisy
StalkomirNowak +453
Na Wykopie same pesymistyczne treści, więc chciałem się pochwalić moim osiągnięciem.
Udało mi się stworzyć algorytm kompresji plików który zmniejsza ich wagę o 3%, ale za to sprawia że stają się one bezpowrotnie uszkodzone.
#programowanie #wygryw
Udało mi się stworzyć algorytm kompresji plików który zmniejsza ich wagę o 3%, ale za to sprawia że stają się one bezpowrotnie uszkodzone.
#programowanie #wygryw

Pentylion +53
Cieciownia dla debila ten
źródło: 1000046287
Pobierz

Na usta ciśnie się "Zamknijcie ich wszystkich! Kim są ustali się później".
Kolejny przykład tego, że oszołomy z prawej strony nie różnią się niczym od oszołomów z lewej strony.
źródło: 15848
PobierzInteresuje mnie czy u nas zatrzymano inżyniera na granicy, czy lata na wolności, a to co się u nich dzieje zarówno ja, jak i inni powinni mieć w to głęboko wywalone
Może jeszcze będziemy klękać na stadionach z tego tytułu jak po uduszeniu tego złodziejaszka dżordża florydy…
Wyobraź sobie wielką kulę (albo dysk) ale taką ogromną. I wyobraź sobie, że w danych miejscach w odseparowaniu od innych gadają sobie ludzie. Są tak daleko od siebie te grupki, że niektóre nie widzą się całe życie.
Nagle jeden koleś z takiej grupki idzie ze swojego miejsca, w którym są tematy o których lubi gadać, przechodzi do drugiej grupy i mówi im, ale po co
Patrząc na to jak prawica klaszcze dupami na każdy pomysł Trumpa można przypuszczać, że śmiało wprowadziliby podobne rozwiązania u nas, bojówki z Bąkiewiczem na czele. Dlatego mnie to interesuje, wam nikt nie każe komentować wpisu, więc nie zesrajcie się.
Jaki ma na mnie wpływ ta sytuacja?
Rypie mnie to że komuś władowali 10 kulek bo się nie słuchał, bo funkcjonariusz był niepoczytalny może.
Powiedziałem,
Więc tak stary. To tylko parę małp n--------------h się w zoo.
A Trump jeszcze podkręcił chaos w kraju inwestując w tą swoją bojówkę ice.
Tylko co ma mnie to obchodzić:D ?
Polska nie ma własnych problemów? Czemu Ciebie tak elektryzuje to co sie dzieje tam. Oni o nas nawet
Kuwa ale mnie to nie interesuje! O kuwa nie wytrzymie tak bardzo mnie to nie interesuje… nie interesuje…. Napisze komentarz ze mnie to nie interesuje
@YolonezFSO: na filmiku wygląda gorzej, oni przyjechali do tego przedszkola całą bandą... niech się młody cieszy że nie miał pistoletu plastikowego na kulki albo inne kolorowe światełka bo pewnie by dostał kilkanaście strzałów w plecy
Komentarz usunięty przez autora