Wpis z mikrobloga

Na wykopie widać wpisy, jakoby ICE zatrzymywało TYLKO przestępców, wobec których mają pewność o ich nielegalnym pobycie. W minionym roku ICE zatrzymało 3800 dzieci. Wśród nich jest 5 letni Liam Ramos. Chłopiec został zatrzymany w drodze ze szkoły do domu i wywieziony do ośrodka detencyjnego. Liam wraz z ojcem, bratem oraz ciotką przebywają w USA legalnie. Prawa strona nie widzi w zatrzymaniu nic złego, bo przecież "jeśli jest legalnie to go wypuszczą".
Na usta ciśnie się "Zamknijcie ich wszystkich! Kim są ustali się później".
Kolejny przykład tego, że oszołomy z prawej strony nie różnią się niczym od oszołomów z lewej strony.
YolonezFSO - Na wykopie widać wpisy, jakoby ICE zatrzymywało TYLKO przestępców, wobec...

źródło: 15848

Pobierz
  • 232
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 733
@YolonezFSO mordo, ale co mnie to w sumie interesuje xD

Interesuje mnie czy u nas zatrzymano inżyniera na granicy, czy lata na wolności, a to co się u nich dzieje zarówno ja, jak i inni powinni mieć w to głęboko wywalone

Może jeszcze będziemy klękać na stadionach z tego tytułu jak po uduszeniu tego złodziejaszka dżordża florydy…
  • Odpowiedz
@kajak98: co ciebie to interesuje?
Wyobraź sobie wielką kulę (albo dysk) ale taką ogromną. I wyobraź sobie, że w danych miejscach w odseparowaniu od innych gadają sobie ludzie. Są tak daleko od siebie te grupki, że niektóre nie widzą się całe życie.
Nagle jeden koleś z takiej grupki idzie ze swojego miejsca, w którym są tematy o których lubi gadać, przechodzi do drugiej grupy i mówi im, ale po co
  • Odpowiedz
  • 1323
@kajak98: @OTyUjuBobrze
Patrząc na to jak prawica klaszcze dupami na każdy pomysł Trumpa można przypuszczać, że śmiało wprowadziliby podobne rozwiązania u nas, bojówki z Bąkiewiczem na czele. Dlatego mnie to interesuje, wam nikt nie każe komentować wpisu, więc nie zesrajcie się.
  • Odpowiedz
@myidioci ale można obserwować a nie zabierać 70% czasu antenowego z analizami i Bóg wie czym, jak to ma miejsce choćby w necie lub tv, interesujmy się tym co się u nas dzieje lub tym co się dzieje gdzieś indziej ale ma na nas bezpośredni wpływ.
Jaki ma na mnie wpływ ta sytuacja?
Rypie mnie to że komuś władowali 10 kulek bo się nie słuchał, bo funkcjonariusz był niepoczytalny może.
Powiedziałem,
  • Odpowiedz
@kajak98: żaden wpływ, poza tym że sytuacja w akurat tamtym kraju ma kluczowe znaczenie dla naszego bezpieczeństwa. A to co się tam teraz dzieje ma wpływ na to, kto zostanie wybrany za 3 lata.

Więc tak stary. To tylko parę małp n--------------h się w zoo.
  • Odpowiedz
@YolonezFSO: W USA jest syf, i 3 świat. Ludzie tam są deportowani teraz po 40 latach przykładnej pracy. Amrlerykanie nawet z klasy średniej czasem lądują na ulicy jak im się powinie noga.
A Trump jeszcze podkręcił chaos w kraju inwestując w tą swoją bojówkę ice.
Tylko co ma mnie to obchodzić:D ?
Polska nie ma własnych problemów? Czemu Ciebie tak elektryzuje to co sie dzieje tam. Oni o nas nawet
  • Odpowiedz
@kajak98:

mordo, ale co mnie to w sumie interesuje xD

Kuwa ale mnie to nie interesuje! O kuwa nie wytrzymie tak bardzo mnie to nie interesuje… nie interesuje…. Napisze komentarz ze mnie to nie interesuje
  • Odpowiedz
śród nich jest 5 letni Liam Ramos. Chłopiec został zatrzymany w drodze ze szkoły do domu i wywieziony do ośrodka detencyjnego

@YolonezFSO: na filmiku wygląda gorzej, oni przyjechali do tego przedszkola całą bandą... niech się młody cieszy że nie miał pistoletu plastikowego na kulki albo inne kolorowe światełka bo pewnie by dostał kilkanaście strzałów w plecy
Pawel993 - >śród nich jest 5 letni Liam Ramos. Chłopiec został zatrzymany w drodze ze...
  • Odpowiedz