Wpis z mikrobloga

@Dueil_angoisseus: doskonale ją rozumiem, ciekawe tylko ilu facetom dała już kosza i czy jest jeszcze bliżej 30+ czy już raczej 40+

zgodnie z tym co mówi dr szarpanki, baba przeżyć może to co facet dopiero po ścianie czyli jak uderzy w nią w wieku 30 - 40 lat XD
  • Odpowiedz
  • 26
@JoeGlodomor tylko zdajesz sobie sprawę z tego że jeżeli ma problemy z brakiem znajomych czy też z tym że nie wie co chce robić to w dzisiejszych czasach jej problemy kończą się po zainstalowaniu tindera?
No ale jak się wyżej sra jak dupe ma to tak jest
  • Odpowiedz
  • 68
tylko zdajesz sobie sprawę z tego że jeżeli ma problemy z brakiem znajomych czy też z tym że nie wie co chce robić to w dzisiejszych czasach jej problemy kończą się po zainstalowaniu tindera?

@Dueil_angoisseus Pojęcie o zdrowiu psychicznym większości ludzi w Polsce... Dramat.
Nie, takich problemów nie rozwiąże fakt, że zgraja typów na tinderze chce cię przelecieć.
  • Odpowiedz
  • 13
@thighslapper0 tylko że jej przegryw jak i większość problemów społecznych i duża część materialnych kończy się w momencie kiedy ona będzie tego chcieć a mój nie skończy się chyba nigdy.

Użyłem tindera jedynie jako przykładu ale nawet jakby nie miała znajomych to tam po selekcji znajdzie sobie.
  • Odpowiedz
  • 16
@thighslapper0 ona pewnie myśli że jest w przegrywie i napisałem że chyba większość osób z tagu chciałaby być w jej sytuacji czytaj mieć w sumie wszystko podstawione pod nos i grać na tutorialu.
W sumie jedyny powód z jakiego może mieć depresję to choroba śmiertelna albo smekrd bliskiego. Z reszty problemów to wystarczy że wyciągnie rękę i się wygrzebie
  • Odpowiedz
@Dueil_angoisseus "ona pewnie myśli że jest w przegrywie" - a Ty pewnie myślisz, że jesteś zajebistym królem świata? A czekaj, nie umiem czytać w myślach. ( ͡º ͜ʖ͡º) We wpisie nie ma informacji, że choruje na depresję. Poza tym powinieneś już wiedzieć - nie tyle dlatego, że używasz tagu przegryw, ale tez i trąbią o tym na około, że depresja to choroba i może dotknąć każdego.
  • Odpowiedz
  • 15
@thighslapper0
Ukończyłem szkole i nawet studia ale w sumie dla mnie ukończenie szkoły lub nie nie ma dla mnie wyznacznika. Nie wylewam toksyny tylko pisze jak jest i dlatego Ciebie tak bardzo to boli. Ja zasad nie ustalam one zwyczajnie takie są czyli naprawdę śmierć rodziców czy kogoś bliskiego albo śmiertelna choroba to jedyny powód w dzisiejszych czasach dla którego kobieta może mieć depresję.
Z jakiego niby innego powodu? Nawet jak
  • Odpowiedz
@Dueil_angoisseus: Skoro jako dorosły, wykształcony człowiek masz takie przemyślenia na temat wpisu tej dziewczyny to musisz być strasznie skrzywdzonym przez kogoś/coś człowiekiem. To przykre, a im szybciej to sobie uświadomisz tym lepiej dla Ciebie.
  • Odpowiedz
@OpowiedzMiCos

zgodnie z tym co mówi dr szarpanki, baba przeżyć może to co facet dopiero po ścianie czyli jak uderzy w nią w wieku 30 - 40 lat XD

One mają bardziej p--------e, bo chłop przynajmniej nie ma terminu ważności.
  • Odpowiedz
@Zazeraxim: bzdura, chłop też ma. To, że może zawsze sobie kupić ku&^ę za pieniądze nie znaczy, że te bzdury o "starzeniu się jak wino" są prawdziwe.

Spróbuj jako 25 latek wyrwać jakąś 16 latkę powodzenia.
  • Odpowiedz