Mam genetycznie masywne nogi, mogę ich w ogóle nie ćwiczyć latami a nadal są #!$%@?. Niestety przeszkadza mi to w kupowaniu spodni, zwłaszcza że nie czuję się dobrze w luźnych ubraniach. Zna ktoś jakiś sposób na pozbycie się trochę mięcha, zwłaszcza z okolic łydki? Operacje nie wchodzą w grę ( ͡°͜ʖ͡°) #mirkokoksy #mikrokoksy #silownia
@typeczek: Właśnie wyszedłem z galerii handlowej i wszystkie jogerry były na mnie za ciasne w okolicy łydki. W skrócie, tego mięcha się nie pozbędziesz.
@Hambercios: no jak już joggery są za ciasne, to chyba jesteś w jeszcze gorszej sytuacji ( ͡°ʖ̯͡°) @Zoriuszka: dla mnie rurki nie są problemem, wolę wąskie spodnie. Problem w tym, że idiotycznie wyglądają w okolicy łydek xD
@typeczek: #!$%@? ja to samo, w udzie 67 cm/łyda 41 cm i ni #!$%@? nie idzie normalnych spodni kupić ( ͡°ʖ̯͡°) na masie to muszę już serio jakieś rozmiary typu 38W i je potem zwężać w pasie bo inaczej się nie wcisnę, a takie spodnie to już na mega grubasów robią i nawet paskiem nie idzie tego spiąć.
@typeczek: Mam podobny problem. Uda mam wielkie, tak samo łydki. Mam to po ojcu, który musi kupować wranglery i to konkretny model, bo każde inne albo są za wąskie w udach, albo za długie w nogawkach.
@typeczek: ja wcale nie mam dużych nóg, a muszę kupować szersze spodnie, które w pasie są jak worek na kartofle... jak masz z tym problem to pozostaje kupić coś w sklepie i później zwęzić u krawca/krawcowej
#mirkokoksy #mikrokoksy #silownia
W skrócie, tego mięcha się nie pozbędziesz.
@Zoriuszka: dla mnie rurki nie są problemem, wolę wąskie spodnie. Problem w tym, że idiotycznie wyglądają w okolicy łydek xD
Najlepsze to co zrobiłem to jednak po
Z bardziej eleganckich ZARA, linia męska z dodatkiem elastanu, kupowałem 2 lata mając jakie 45cm+ w łydce i 70cm+ w udzie.
Kup se wózek inwalidzki i tak się poruszaj cały dzień ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To będzie 200 pln za e-poradę
Zara to tanie gówno, poza tym strasznie podupadli jakosciowo