Aktywne Wpisy

vieniasn +12
jaka jest wasza ulubiona gra wideo? (oprócz tfu gothica dziadki)

PierdekAlonso +62
Nigdy w życiu nie używałem petard, ale w tym roku na sylwestra nakupie ze 100 achtungów i bede przez cały dzień puszczał na pohybel kundlom i ich właścicielom (。◕‿‿◕。) Dość dyktatury psiarzy w tym kraju
#psiarze #patologiazmiasta #psy #smiesznypiesek #polska #pieseczkizprzypadku #sylwester #petardy
#psiarze #patologiazmiasta #psy #smiesznypiesek #polska #pieseczkizprzypadku #sylwester #petardy
źródło: image
Pobierz

Już myślałem, że dokończysz:
Odprowadzam do domu i wracam na sale bawić się dalej w oczekiwaniu na poprawiny.
poza tym:
1. bardzo dużo zależy od towarzystwa
2. wytężona praca umysłowa jest niszcząca 100 razy bardziej niż fizyczna.
@felixd: co rykłem :D
próbujesz się jakoś dowartościować bo widzisz, że twoje życie jest po prostu słabe (pomimo tego, że na papierze wygląda to nawet nieźle) ale niestety brakuje ci inteligencji żeby samemu zdiagnozować problem. Wybierz się do specjalisty i idź na terapię, szkoda życia na bycie w ciągłym gniewie to bardzo niszczy od środka i zjada dużo energii, dużo więcej
@Rolnikt: xDDDD
@emilio-cosso: czasem się nie da ziomuś :/ czasem trzeba iść odhaczyć, bo nie wypada nie iść. Jak będę chodził tam gdzie mam ochotę to na naszym weselu będzie 6 osób.
Komentarz usunięty przez autora
Ich ciała są dużo silniejsze niż wasze właśnie dzięki stałej fizycznej pracy. Rekreacyjny sport ma się nijak do codziennego obciążenia po 8 godzin przez wiele lat.
Ludzie przeceniają efekt zdrowego odżywiania w młodszym wieku. Makro jest ważniejsze niż mikro, a różnice będzie najczęściej widać dopiero w wieku około emerytalnym.
Praca w biurze, gdzie wszyscy są z grubsza mili powoduje spadek poziomu testosteronu, a więc ogólnej siły męskiego organizmu.
Plus