Aktywne Wpisy

Momento83 +238
źródło: temp_file2591289569790487258
Pobierz
xxcorexx +261
#pracbaza
Kawa, papieros i można zaczynać kolejny dzień na magazynie. Powoli zaczynam się przyzwyczajać do swojego marnego życia.
Za 20 lat na moim nagrobku będzie napisane
„Janusz Pawlacz, lat 50, nie w życiu nie osiągnął, nigdzie nie był, nic nie widział, nigdy nie żył”
Kawa, papieros i można zaczynać kolejny dzień na magazynie. Powoli zaczynam się przyzwyczajać do swojego marnego życia.
Za 20 lat na moim nagrobku będzie napisane
„Janusz Pawlacz, lat 50, nie w życiu nie osiągnął, nigdzie nie był, nic nie widział, nigdy nie żył”
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Odpowiedź brzmi w tym ze te zawody którymi tak gardzisz to robią więcej cardio po prostu. To dlatego jak Pan z budowy co przymyka 8 piwek dziennie potrafi stać spalony latem przy kostce brukowej i faktycznie niemal 6 pak mu widać i żyły na rękach.
Ogólnie na koniec
Ja tez jestem programistą, moja partnerka wykładowcą i jeszcze mamy roczne dziecko. Do 1-2 to my w weekend siedzimy. Byliśmy tez z dzieckiem na weselu i do trzeciej bez problemu. Córka oczywiście już dawno spała w nausznikach ale my się bawiliśmy.
ja akurat nie pracuję fizycznie, ale wiele osób które znam tak, jestem ciekaw czy byłbyś taki wyszczekany w ich towrzystwie, stawiam raczej że kleisz grzecznie p---ę ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
chyba, że tak jak mówiłem, zarzutkujesz
w takim razie GJ
@Riiuku: x1000000, w samo sedno.
No i robota zdalna w gównianym korpo więc sprawunki domowe ogarniane podczas pracy (do niedawna, obecnie bezrobocie), każdy umysłowy którego znam mi mówi, że jak się nie wyrabiasz z robotą w 4h to robisz
@bojackHorsemanPatataj: jesteście nudni i smutni. Tyle. Ja już nie raz zaliczyłem imprezę po 8-10h na rowerze. Po prostu wystarczy się bawić, a nie siedzieć przy stole, jak snob ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jest to odwracalne jakbyś wyjechał z miasta i zaczął przekopywać rowy albo jeżdzić traktorem cały rok na wsi
@bojackHorsemanPatataj: Z waszej bufonady i zadufania.
@bojackHorsemanPatataj: to to nie Ty mi pisales, ze robisz
@bojackHorsemanPatataj: To było kluczowe