Aktywne Wpisy

mirko_anonim +33
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moderator odrzuca bo brutalna prawda w oczy kole. :)
No dobra.
Naruchaliście gówniaków, no i co? Gdzie to mityczne szczęście? 1:2 że synek się rozbije zaćpany furą, a córcię zgwałcą w uberze. Czasy coraz cięższe, bez hajsu jesteś nikim (brak dostępu do dobry usług, edukacji, opieki zdrowotnej, wypoczynku). Do życia jak eremita dzieci nie przekonasz. 18 albo i 26 lat z--------u i ciągłej walki o przedszkole, o szkołę, o
Moderator odrzuca bo brutalna prawda w oczy kole. :)
No dobra.
Naruchaliście gówniaków, no i co? Gdzie to mityczne szczęście? 1:2 że synek się rozbije zaćpany furą, a córcię zgwałcą w uberze. Czasy coraz cięższe, bez hajsu jesteś nikim (brak dostępu do dobry usług, edukacji, opieki zdrowotnej, wypoczynku). Do życia jak eremita dzieci nie przekonasz. 18 albo i 26 lat z--------u i ciągłej walki o przedszkole, o szkołę, o

Wrrronika +58
Szukam żony do spakowania paczki w odświętny papier
Z tego co czytałam, tylko żona potrafi dobrze spakować, a ja takowej nie mam
#wykopaka
Z tego co czytałam, tylko żona potrafi dobrze spakować, a ja takowej nie mam
#wykopaka
Bałkany dzień 6&7&8.
#rowerowyrownik #rower #gravel #kolarstwo
Skrypt | Statystyki
źródło: 1000009744
Pobierzźródło: 1000009785
PobierzNad wybrzeżem bywają czasami ruchliwe drogi.
Czarnogóra i pusty Park Narodowy Durmitor zrobiły na mnie największe wrażenie. Wolno chodzące krowy
Mam 160km do lotniska i dwa dni, więc jeśli będę odbijał od wybrzeża to nie za daleko.
Aaaaale prawdę powiedziawszy - tu wchodzi pan maruda, niszczyciel dobrej zabawy - diabeł tkwi w szczegółach, Chorwacja tak naprawdę do Bałkanów nie należy, podobnie jak Słowenia.
Geograficznie i owszem, jest na półwyspie Bałkańskim, tego się nie da zaprzeczyć (czy to wyznaczamy jego granicę linią Triest-Odessa, czy też próbujemy