Aktywne Wpisy
BrakWolnegoLoginu +622
W takim kraju zyjemy xD Mlodzi doslownie mowia wprost jakie maja problemy, a boomerzy im mowia, ze wcale takich nie maja I wypisuja przy tym litanie o tym, ze kiedys to bylo tera to nie jest. Sam jestem inzynierem lvl28, zarabiam 4800 do reki w biurze. Umowe o prace na rok dostalem po 9 miesiacach okresu probnego na umowe zlecenie, w niemieckim korpo xD Nie wiem co mam robic innego, zeby zaczac
źródło: chrome_screenshot_29 Oct 2025 12_52_44 CET
Pobierz
tojapaweu +96
Lista samochodów, którymi jedzie Janusz - niedzielny kierowca albo dziadek z refleksem slow-motion.
Ja zacznę:
#motoryzacja #samochody
Ja zacznę:
#motoryzacja #samochody
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Chyba komuś sufit na łeb spadł żeby kawałek ziemniaka usmażonego na oleju i posypanego przyprawami wycenić na 12.00 zł
#zakupy #netto #inflacja #lays #chipsy
źródło: temp_file7341211644932339548
Pobierzpodstawy ekonomii
gdyby sklep mógł sobie ustawić ceny jakie mu się podoba, to paczka by kosztowała 999pln
dodrukowaliśmy miliardy i rozdaliśmy je w pomocach, dotacjach i zasiłkach (wcześniej też drukowaliśmy, ale te pieniądze krążyły w zasadzie w obiegu zamkniętym w finansjerze) -> więcej pieniędzy w gospodarce -> większy popyt -> wyższe ceny
Ktoś cię zmusza? Ceny wszystkiego p----------o, laysy ttl tylko preludium idę spać
Ale głupoty xD
Niedługo odkryjesz że masło i chleb jest po 10
Dupę męczysz Darek Derek. Ceny rosną, no niesamowite ¯_(ツ)_/¯
źródło: temp_file3078738062513001276
Pobierz@derek25: w innych sklepach już 15 zł kosztują xD
@robertx: od popytu i podaży
@derek25: podejrzewam tę panią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: dagmaraPiaseckaPepsiCo655
Pobierz