Aktywne Wpisy

tojapaweu +130
Generalnie to co ten chłopak winny, że jest amatorem i przerosła go moc auta? Biorę udział w zawodach to nie myślę czy stoją ludzie tylko myślę o rywalizacji.
To jakby skoczka narciarskiego karać, bo postawili widownię na 130 metrze i w nich wleciał.
No ale jakby jechał starym Fordem czy Skoda to nie byłoby problemu. Problem jest, że d--a ludzi piecze, że małolat ma auto za pol bańki.
#krosno #
To jakby skoczka narciarskiego karać, bo postawili widownię na 130 metrze i w nich wleciał.
No ale jakby jechał starym Fordem czy Skoda to nie byłoby problemu. Problem jest, że d--a ludzi piecze, że małolat ma auto za pol bańki.
#krosno #
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Chyba komuś sufit na łeb spadł żeby kawałek ziemniaka usmażonego na oleju i posypanego przyprawami wycenić na 12.00 zł
#zakupy #netto #inflacja #lays #chipsy
źródło: temp_file7341211644932339548
Pobierz@derek25: Czyli jeszcze trzeba doliczyć 23 proc. VAT.
@tyrytyty: nic głupszego w tym roku nie przeczytam. xD
też tak sądziłem ale
źródło: IMG_20230930_124824
PobierzBTW bardziej opłaca się kupić frytki, w niektórych sklepach można je znaleźć nawet w okolicach 10zł/kg, ale ogólnie to dwóch dych
@tyrytyty: czyli ludzie w ciągu ostatnich dwóch lat zaczęli jeść o 50% więcej?
@patatier: a czy taki skład będzie okej?
Coś tu się nie klei. Dlaczego ustandaryzowana, spulchniona I wypieczona mąka miałaby być zdecydowanie tańsza niż nieustandaryzowana, nispulchniona i wypieczona mąka?
Fajnie że wreszcie odkryłeś kapitalizm
źródło: received_668121825384553
PobierzFajnie że wreszcie odkryłeś kapitalizm