Aktywne Wpisy

agnostic +277
Proszę Państwa, oto butelkomat w Biedronce. Mówili, że trzeba wprowadzić system kaucyjny ale nie mówili, że nie można na o-------l ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#biedronka #heheszki #wroclaw #systemkaucyjny
#biedronka #heheszki #wroclaw #systemkaucyjny
źródło: 1000046659
Pobierz
źródło: temp_file119450909189948363
Pobierz

Czy da się dzisiaj jeszcze poznać dziewczynę, która sama zechce ze mną być, bo spodobają się jej moje dokonania i zainteresowania, która jednocześnie będzie inteligentna, zaradna i kochająca? Ja poznałem taką osobę 10 lat temu i byłem z nią przez 4 lata, dopóki nie odezwał się jej instynkt macierzyński, skonfliktowany z moim brakiem instynktu tacierzyńskiego. Sama do mnie podeszła po festiwalu na którym prezentowałem swoją twórczość, chwaliła mnie i chciała rozmawiać o tym co robię. Nasze wspólne zainteresowania mocno nas spajały. Czy dzisiaj coś takiego jeszcze jest możliwe?
#zwiazki #milosc #randkujzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Aktualnie wszystkie kobiety szukają księcia, który będzie dla nich "oparciem".
Mężczyzna na tym samym poziomie, badz gorszym, jest niegodny, bo wszystkie kobiety karmione są sloganami typu "jesteś tego warta" itp.
Dosłownie wszedzie w internecie propagowana jest abstrakcyjna nienawiść do mężczyzn. Ktoś kto tenu zaprzecza jest albo paskudnym kłamcą, albo idiotą.
Dlatego powinnam podziękować, że dzięki mnie, możesz liczyć się jak mężczyzna, Dosłownie Wszędzie indziej, czyli szykany i pogarda za byle co.
I nie przestane, dopóki nie zobaczę jak jakaś różowa j---e inną różową, że jest toksyczna w stosunku do mężczyzn.
Swoją drogą zabawne jest, jak ktoś z urojonym hejtem, walczy jawnym hejtem.
To się nazywa hipokryzja, wyguglaj sobie.